Speltips, Liverpool – Burnley 4/3: 60% av målen i första halvlek

Spelbloggare Publicerat: 3 mars 2015
pool burnley 4/3
Foto: Bildbyrån

Liverpoolfansen svävar på moln efter lagets härliga seger mot Manchester City, vilken följde upp av fiaskot i Besiktas. Under onsdagen vankas det match mot degraderingshotade Burnley på Anfield, varifrån vi testar ett målspel.

Istället för att falla platt efter det oväntade uttåget ur Europa League-slutspelet mot Besiktas, stod Liverpool för en fantastisk bedrift genom att vinna med 2-1 mot serietvåan Manchester City efter två makalösa fullträffar av Jordan Henderson respektive Philippe Coutinho. Formtabellen toppas med 19 plockade poäng av 21 möjliga – och inte en enda av de 11 senaste seriematcherna har förlorats.

Skadeproblemen har lättats något, men flera spelare saknas alltjämt i Pool; Steven Gerrard och Lucas Leiva är två av de sju spelarna som är borta.

Burnley är inblandade i en helt annan streckstrid, den i botten. Den sista nedflyttningsplatsen innehas just nu och upp till Queens Park Rangers på säker mark skiljer två mål. Fem av de sju senaste matcherna har slutat med förlust, övriga två oavgjort. Med lite flyt klarade man 1-1 borta mot Chelsea i den näst senaste omgången, därefter blev det dock en blytung torsk mot Swansea.

Det enda nämnvärda avbräcket är på Dean Marney som är borta resten av spelåret. På det hela taget, ett bra skadeläge.

Målar i första halvlek?

Med absolut största sannolikhet kommer Liverpool vinna det här, inte omöjligen med flera mål – men Burnley har stått upp starkt och spelar helt utan respekt mot topplagen. Resultaten mot de som hittas i topp sju sedan december ser ut som följer:
Chelsea 1-1 (b), Manchester United 3-1 (b), Tottenham 4-2 (b), Tottenham 1-1 (h), Manchester City 2-2 (b).

Man når oftast inte hela vägen, men vågar spela offensivt, vilket bidrar i att man ändå hamnar i målprotokollet. Liverpool håller hyfsat ofta nollan, men är absolut inte omöjliga att få hål på.

Framförallt är det i början av matcherna Burnley målar. 60% av dem har kommit i den första halvleken och 28% under den första kvarten.

Burnley över 0,5 mål i första halvlek spelas till 3,40 gånger pengarna hos William Hill med en insats strax under medel.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Liverpool 1,38 comeon logo 3 000 kr
Oavgjort 5,25 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Burnley 10,00 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,30 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Över 2,5 mål 1,66 redbet logo 1 200 kr

 

Speltips:

Speltips: Burnley över 0,5 mål i första halvlek
Odds: 3,40 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Onsdag 21:00, 4/3
TV:  viasatxtra logo viaplay logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor: / Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.
Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

Skrivet av: Emil Jakobsson