Speltips Liverpool – Norwich 2/3: Kvadrupel i sikte

Martin Efvergren Publicerat: 2 mars 2022

Liverpool och Norwich City ställs nu mot varandra för fjärde gången den här säsongen. Den här gången gäller det den femte omgången av FA-cupen. Matchen spelas onsdagen den 2 mars 2022 med avspark kl 21:15 på Anfield.

Liverpool – Norwich

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Liverpool kommer som nyblivna Ligacup-mästare till den här FA-cupmatchen och är därmed det enda laget i England som fortfarande kan gå för en kvadrupel. Här och nu gäller emellertid att snabbt ställa om mentalt och fysiskt efter en cup-final som innehöll nästan allt förutom spelmål.

Ligacup-finalen på Wembley mot Chelsea blev en mycket underhållande och delvis märklig match. Märklig på så vis att det gjordes mängder av mål, men samtliga dömdes sedermera bort på grund av offside. Hursomhelst var det Liverpool som kunde dra det längsta strået i den straffsparksläggning som till slut fick avgöra det hela.

Liverpool kommer därmed till den här matchen med tio raka segrar bakom sig. I ligan besegrade man senast Leeds med hela 6-0 hemma och i FA-cupen slog man senast ut Cardiff efter seger med 3-1 på Anfield i början på februari.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kr freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Segermaskinen Liverpool

För Norwich City är det inte direkt tal om att vinna några kvadruplar. De ligger just nu sist i Premier League och man har bara tagit en poäng på de fyra senaste ligamatcherna.

Man hade dock en fin period dessförinnan. Man slog då ut Wolverhampton ur FA-cupen efter seger med 1-0 på bortaplan. Därtill vann man två raka ligamatcher mot Everton och Everton. Men sedan stod så Manchester City och Liverpool på spelschemat och det slutade förstås med noll poäng. I den senaste omgången föll man så igen borta mot Southampton med 2-0.

Läget ser tungt ut för Norwich i ligan och man är nog ganska trötta på att ta sig an detta Liverpool. De möts nu för fjärde gången den här säsongen och totalt står det 9-1 till de röda så här långt. I den näst senaste ligaomgången vann Liverpool med 3-1 hemma och dessförinnan slog Jurgen Klopps manskap Norwich med 3-0 på bortaplan i Ligacupen.

I det mötet i Ligacupen valde Klopp att formera en klart reservbetonad elva och det finns anledning att tro att på något liknande den här gången. Det räckte ändå till en 3-0-seger på bortaplan mot Norwich senast och därtill har reserv-elvan även ett flertal fina insatser i Champions League på meritlistan.

Liverpool är starka och fyllda av självförtroende. De har vunnit och hållit nollan i 5 av sina 6 senaste matcher. Mitt spel blir att Liverpool vinner och håller nollan även i den här matchen till 1.95 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kr Freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Liverpool vinner & håller nollan
Odds: 1.95
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:15, onsdag 2 mars 2022
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: