Speltips, Liverpool – Norwich 20/9: God målpotential

Spelbloggare Publicerat: 20 september 2015

Norwich kommer direkt från Championship och har varit oerhört kaxiga i sitt spel här i det engelska finrummet. Borta, mot ett Liverpool som jagar en trea är det möjligt att en målfest är att vänta.

Liverpool måste komma upp i nivå; ska kunna så mycket bättre. De två första matcherna på året vanns båda med 1-0 över Stoke och Bournemouth, därefter spelade man oavgjort borta mot Arsenal. So far – allt bra. Men kom smällen – 0-3 mot West Ham och sedan 1-3 mot Manchester United samt en halvdan insats borta mot franska Bordeaux i EL, i en match som slutade 1-1.

Detta innebär sju pinnar på de fem första matcherna – exakt samma till antalet som Norwich kammat ihop.

Det som väntas av Norwich är dock klart mindre än för Liverpool. Trodde inte att man skulle ha såhär mycket att säga till om – man har vunnit eller spelat oavgjort i de matcher som man ska ha en bra chans i, förlorat de andra.

Den mest uppmärksammade spelaren inför matchen är Daniel Sturridge, Liverpoolstjärnan som varit skadeförföljd de senaste åren och med stor sannolikhet får sina första minuter för detta spelår här. I övrigt saknar värden Jordan Henderson samt Jon Flanagan. Gästerna – Gary Hooper och Youssouf Mulumbu.

Nytt överspel

En hel del rekar uppe på sajten där vi tror på mål denna söndag – och detta är ännu en. Liverpool är under isen, men vet att de måste framåt här, lösa en fullpottare och då blir man sårbara defensivt – detta mot ett Norwich med stor offensiv kvalité.

Norwich uppträder inte alls som en typisk nykomling, utan spelar med ett stort självförtroende i anfallssekvenserna och verkar njuta av böljande matchbilder. När Liverpool vill pusha upp tempot, tror jag inte alls att Norwich kommer vilja dra ner det.

Fyra av Norwichs fem matcher har klivit över 2,5 mål, tre av dem över 3,5. För Liverpool, bara två stycken, men detta är också de senaste. Varit och är sårbara defensivt. Nu kan vi dessutom få se ett inhopp från Daniel Sturridge och han lär, trots matchoträningen, komma in som en frisk fläkt.

Oddsen på de diverse överspelen har studsat upp lite och det tycker jag är felaktigt. Lämnar utrymme för värde – över 2,5 mål spelas till 1,91 gånger pengarna hos vår favoritbookie, William Hill.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:00, söndag 20/9
TV:  viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Liverpool 1,67 ladbrokes logo
Oavgjort 4,00 mybet logo
Norwich 6,25 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 1,91 williamhill logo
Under 2,5 mål 2,00 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: