Speltips, Liverpool – West Ham 31/1: Sista tåget går på Anfield?

Spelbloggare Publicerat: 31 januari 2015
liverpool west ham 31/1
Foto: Bildbyrån

Liverpool mot West Ham – är det sista tåget som går i jakten på en Europabiljett? Från Anfield testar vi ett underspel.

Tre respektive fyra pinnar upp till femteplatsen och den sista Europabiljetten. Förlust är inte ett alternativ för varken Liverpool eller West Ham på Anfield, för då fastnar man sannolikt kvar i det betydelselösa mittenträsket.

West Ham har inte lyckats vinna mot Liverpool på bortaplan sedan 1963, men årets säsong har varit historiskt bra – och kanske kan de bryta den långtgående trenden? Laget har tre raka vinster och sex utan förlust, men spelschemat har hyfsat enkelt med främst motståndare från den undre tabellhalvan eller sämre serier.

På bortaplan har man haft en del problem, inte minst mot toppkonkurrenterna. De fyra senaste vinsterna utanför hemmaborgen har kommit mot League One-laget Bristol City samt PL-bottenlagen West Bromwich, Burnley och Crystal Palace – detta under en period mellan augusti till nu.

Jenkinson, Song och Tomkins är drabbade av småkänningar, men verkar kunna medverka på Anfield. Även Kouyate är aktuell för spel då hans Senegal åkt ur Afrikanska mästerskapen nyligen.

Fem senaste under 2,5 mål

Liverpool har inte vunnit på tre matcher i följd, men då mött Chelsea dubbelt. I båda matcherna mot dem klarade man oavgjort efter 90 minuter. I Ligacupen nu senast blev det dock förlust med 1-0 efter förlängning. Övrig match slutade 0-0 mot Bolton i FA-cupen.

Rent resultatmässigt är formen ändå helt okej för de röda. Efter ordinarie tid är man obesegrade i elva raka matcher, men i spelet finns det fortfarande mycket att önska. Det saknas fortfarande en spelare som vet var nätet finns; den anfallare som gjort flest mål i serien är Rickie Lambergs på två strutar.

Å andra sidan har Liverpool förbättrat sitt försvarsspel rejält på sistone, vilket väger upp den tunna offensiven. I deras fem senaste matcher har det bara blivit lika många mål och alla har gått under 2,5 mål, för West Ham har fem av de sex senaste gjort detsamma.

Under 3,0 mål (pengarna tillbaka vid exakt tre) synas till 1,70 gånger fläsket hos Redbet. Saknar ni konto hos dem kan vi erbjuda en helt unik bonus som man bara kan låsa upp via oss. Hämta bonusen värd hela 1 200 kr här.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Liverpool 1,70 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 4,10 comeon logo 3 000 kr
West Ham 5,75 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,14 unibet logo 1 200 kr
Över 2,5 mål 1,75 bwin logo 250 kr

 

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål
Odds: 1,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (UNIK BONUS: 1 200 kr bonus)
Spelstopp: Lördag 16:00, 31/1
TV:  viasatfotboll logo viaplay logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson