Speltips Los Angeles FC – Vancouver Whitecaps 25/6: Fördel hemmalaget

Martin Efvergren Publicerat: 24 juni 2023

Serieledarna Los Angeles FC tar emot mittenlaget Vancouver Whitecaps i MLS Western Conference. Matchen spelas natten till söndag den 25 juni 2023 med avspark kl 04:30 svensk tid.

Los Angeles FC – Vancouver Whitecaps

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Los Angeles FC kommer från en liten svacka, men totalt sett har man gjort det väldigt bra den här säsongen. På sina 17 spelade ligamatcher har man tagit 32 poäng och toppar därmed MLS Western Conference med tre poängs marginal.

I slutet av maj och början av juni gick LA FC sex matcher av vilka man förlorade fem och kryssade en. Detta om vi räknar in förlusterna mot LA Galxy i US Open Cup samt mot mexikanska Léon i Concacaf.

Sedan dess har man emellertid hunnit studsa tillbaka och vinna sina två senaste matcher i MLS. I onsdags slog man Seattle Sounders med 1-0 på hemmaplan och dessförinnan besegrade man Sporting KC med 2-1 på bortaplan.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

6-0 i de senaste mötena

Vancouver Whitecaps har en okej säsong bakom sig så här långt, men det finns mer att ge. Efter 17 spelade ligamatcher har man tagit 22 poäng, vilket för tillfället ger en nionde plats i Western Conference. Man har då både en och två matcher färre spelade än de närmaste lagen i tabellen.

Ser vi till de sju senaste matcherna har Vancouver en ganska bra trend om vi räknar in den kanadensiska cupen. Av dessa har man vunnit fyra matcher, kryssat två samt endast förlorat en.

Då man inte spelade match i veckan kommer Vancouver Whitecaps från ett två veckor långt uppehåll. Senast stod man för en fin insats då man spelade 1-1 hemma mot Eastern Conference-ettan FC Cincinnati.

Nu väntar så tabellettan i Western Conference och det är Los Angeles FC som gäller som klara favoriter inför den här matchen. Ett rakt spel på hemmalaget ger omkring 1.57 gånger insatsen.

Los Angeles FC och Vancouver Whitecaps möttes senast i ett dubbelmöte i Concacaf i april. Då vann de förstnämnda med 3-0 i båda matcherna.

Los Angeles FC bör ha ett mentalt övertag sedan de båda klara segrarna och jag tror att man har goda chanser att gå segrande även i den här bataljen. Mitt spel blir Los Angeles FC -1 (asian hcp) till 1.99 gånger pengarna hos Coolbet

  Rygga spelet hos Coolbet – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Los Angeles FC -1 (asian hcp)
Odds: 1.99
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 04:30, söndag 25 juni 2023
TV: 
Stream: