Speltips, Lu – Lopez 24/6: Kvällsmatch från ATP Nottingham

Simon Pålsson Publicerat: 24 juni 2015

ATP Nottingham är i full gång och spelarna vässar formen inför nästa veckas Wimbledon. I onsdagens kvällsmatch mellan Yen-Hsun Lu och Feliciano Lopez har vi hittat ett fint spel.

ATP Nottingham ångar vidare under onsdagen och dukar upp ett bord med ett antal fina matcher. Trots att matcherna inte nödvändigtvis är mellan spelare i den yttersta världseliten har vi hittills under turneringen fått njuta av både bra tennis och spännande matcher.

En sådan match är precis vad vi tror väntar när Yen-Hsun Lu från Taiwan och Feliciano Lopez från Spanien drabbar samman i den sena kvällsmatchen under onsdagen. Matchstarten är lagd till tidigast 17:30 – men som vi har sett under turneringen har matcherna en tendens att dra ut på tiden, inte minst med tanke på regnet som verkar ha bestämt sig för att retas med arrangörerna.

Yen-Hsun Lu är för tillfället rankad 65 i världen och 31-åringen får antas vara på väg neråt i sin karriär. Tyvärr har han ännu inte lyckats greja någon titel på ATP-touren och han har dessutom alltid lidit av problemet att slå bättre spelare.

Den bättre spelaren Lopez har fördel

Feliciano Lopez däremot är inte bara två år äldre, utan också väsentligt mycket bättre både på rankingen och karriärmässigt. För närvarande hittar vi spanjoren rankad som 16 i världen och under karriären har 33-åringen kammat hem fyra ATP-titlar.

Intressant är också att det är på ålderns höst han blivit allt bättre och han har onekligen en av de spelarna som sett till att utvecklas i takt med sin erfarenhet. Det är en styrka i sig.

Vi är övertygade om att Yen-Hsun Lu mot Feliciano Lopez är en match som på förhand kan bli både spännande och underhållande, men samtidigt är vi övertygande om att spanjoren drar det längsta strået i längden. Han är helt enkelt för bra och kan också förmodas vara i stort behov av att vässa gräsformen ytterligare inför nästa vecka. Det ger honom nog med motivation för att slå Yen-Hsun Lu tämligen enkelt.

En annan intressant sak att ta med sig till matchen är att Yen-Hsun Lu har spelat mot fyra vänsterhänta hittills under säsongen. Det har blivit fyra förluster. Blir det den femte mot Feliciano Lopez?

Därför spelar vi Feliciano Lopez -2,5 game till 1,72 hos bet365. Det är ett fint odds och ett spel som borde sitta även om Lopez skulle tappa ett set. Om du inte har ett konto hos bet365 borde du passa på nu när de både erbjuder ett fint odds på matchen, men också streamar en massa bra tennis helt gratis för sina kunder. Klicka här för att registrera och få en bonus på 1 000kr.

Speltips:

Speltips:  Feliciano Lopez -2,5 game
Odds:  1,72 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 18:15, onsdag 24/6
TV / Stream:    eurosport logobet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Yen-Hsun Lu  3,25 bet365 logoRegler och villkor gäller.
0-2  2,12 unibet logo
Feliciano Lopez  1,39 unibet logo
Över 23,5 game  1,95 comeon logo
Under 23,5 game  1,80 comeon logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: