Speltips, Lu – Pospisil 29/7: Vi ser fram emot en lång kvällsmatch

Simon Pålsson Publicerat: 29 juli 2015

Mer tennis från ATP Atlanta och nu är det Vasek Pospisil som tar sig an Yen Hsun Lu. Vi tror att båda spelarna får kämpa för att ha en chans att ta sig vidare till nästa omgång.

För oss som följde Wimbledon stod det klart att kanadensaren Vasek Pospisil är en spelare med en otrolig potential. 25-åringen har dock gjort sig känd för att vara väldigt ojämn och det är få spelare som blandar och ger så pass mycket som kanadensaren.

I matchen mot Andy Murray, som Vasek Pospisil till slut förlorade komfortabelt, bjöds vi i publiken på en stundtals briljant tennis och det var inte utan att man frågade sig varför säsongen inte varit särskilt lyckad för 25-åringen när han bevisligen kan spela fantastisk tennis.

Nu har det gått några veckor och Vasek Pospisil spelar nu sin första turnering efter förlusten mot Andy Murray i Wimbledon. ATP Atlanta är spelplatsen och för motståndet står Yen Hsun Lu från Taiwan, en spelare som varit rankad runt 50 under stora delar av sin karriär och som alltid bjuder upp till en hård match.

Två duktiga spelare – bäddar för rysare

Att både Yen Hsun Lu och Vasek Pospisil är duktiga tennisspelare råder det ingen tvekan om. Den 29-rankade kanadensaren är spelaren med klart bäst potential, men Vasek Pospisil har samtidigt visat prov på ett dåligt psyke och en bristande motivation flera gånger under säsongen.

Vi ser kanadensaren som klar favorit i matchen, men avstår helst från att spela på honom då man aldrig kan vara säker på vilken sida han har vaknat. I sina bästa stunder är han en fantastisk tennisspelare som ser ut att kunna ta nästa steg vilken dag som helst, medan han i helt andra stunder gör enkla misstag, spelar oprovocerat slarvigt och helt saknar energi i sitt spel.

Yen Hsun Lu däremot går alltid in och gör jobbet, vilket öppnar upp för en matchbild där åtminstone ett set blir långt och där taiwanesen mycket väl kan knipa ett set eller hela matchen. Därför spelar vi över 22,5 game i matchen till 1,85 hos Betway. Det är ett spel som kan sitta vid 2-0, men som garanterat sitter vid en tresetare.

Dags för nytt spelkonto? Vi rekommenderar alltid William Hill! Om du är ute efter höga odds och breda marknader är William Hill bolaget för dig. Spelbloggare.se håller också bolaget som det bästa på marknaden just nu. Klicka här och passa på att säkra en bonus på 1 000 kr hos William Hill!

Speltips:

Speltips:  Över 22,5 game i matchen
Odds:  1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (500 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 20:00, onsdag 29/7
TV:    (TV-tablå)
Stream:   bet365tv logo Regler och villkor gäller.unibettv logo

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Yen Hsun Lu  2,10 bet365 logoRegler och villkor gäller.
0-2  2,88 ladbrokes logo
Vasek Pospisil  1,74 comeon logo
Över 22,5 game  1,85 betway logo
Under 22,5 game  1,92 superlenny logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: