Speltips Luton – Sheffield United 26/8: Championship

Martin Efvergren Publicerat: 26 augusti 2022

Luton Town gästas av Sheffield United i den sjätte omgången av Championship. Matchen spelas fredagen den 26 augusti 2022 med avspark kl 21:00.

Luton – Sheffield United

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Luton Town kommer från en fin säsong där man lyckades knipa den sjätte playoff-platsen i Championship. Precis som kommande motståndaren Sheffield United tog man 75 poäng, men blev sedan utslagna av Huddersfield i kvalspelet.

Den här säsongen har Luton dock inlett mer trevande. Inför förra helgens omgång hade man bara tagit två poäng på fyra ligamatcher och stod på tre raka förluster om vi räknar in 3-2-nederlaget mot Newport i Ligacupen.

I lördags kom så säsongens första seger då man kunde slå Swansea med 2-0 borta. Därmed står man på fem poäng efter fem spelade omgångar.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Sheffield United

Sheffield United hade en fin utveckling under förra säsongen. Man inledde svagt, men efter att Paul Heckingbottom tog över rodret i november har man successivt blivit bättre och bättre. Den trenden ser nu ut att fortsätta då man toppar Championship inför den sjätte omgången.

Heckingbottoms manskap föll visserligen i premiären och tillika förväntade toppmötet borta mot Watford, men har därefter radat upp tre segrar och ett kryss i ligaspelet. Man kommer nu från två raka hemmasegrar där man senast slog Blackburn med 3-0 och dessförinnan Sunderland med 2-1.

Luton Town och Sheffield United tog alltså lika många poäng förra säsongen, men förväntningarna är klart högre på de sistnämnda. De har, till skillnad, från förra säsongen fått en bra start och gäller som favoriter inför den här matchen.

Championship är en jämn serie där alla kan slå alla och även det här lär bli en jämn batalj. Som jag ser det bör emellertid Sheffield United ha goda chanser till tre poäng. De har förvisso inte vunnit på bortaplan än den här säsongen, men det finns en metodik i deras spel som borgar för att man kommer att vara ett topplag. Därtill har man förstärkt försvaret med en Anel Ahmedhodzic som övertygat så här långt. Mitt spel blir Sheffield United 0 (asian handicap) till 1.66 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Sheffield United 0 (asian)
Odds: 1.66
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, fredag 26 augusti 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: