Speltips, Maccabi Tel-Aviv – Dynamo Kiev 29/9: Dubbla pengarna?

Simon Pålsson Publicerat: 29 september 2015

Det väntar ett oerhört viktigt möte mellan Maccabi Tel-Aviv och Dynamo Kiev under tisdagskvällen. Vilket lag tar möjligheten att haka på i toppen av gruppen?

Champions League omgång två står för dörren och en ytterst viktig tillställning väntar mellan Maccabi Tel-Aviv och Dynamo Kiev. De båda lagen har hamnat i en tuff grupp, där FC Porto och Chelsea utgör den andra halvan av Grupp G.

Maccabi Tel-Aviv åkte på rejält med däng i den första omgången. 4-0 på Stamford Bridge var en missräkning, även fall man såklart var medvetna om den väldigt svåra utmaningen. Bättre gick det för Dynamo Kiev, som faktiskt knep en poäng hemma mot FC Porto.

Känslan är att Dynamo Kiev i teorin kan ha en god möjlighet att ställa till det för FC Porto i kampen om andraplatsen. Vi kan inte tänka oss annat än att Chelsea, den risiga formen hemma i ligan till trots, plockar hem den här gruppsegern tämligen enkelt.

Viktigt att inte tappa poäng

Om Maccabi Tel-Aviv ska ha någon möjlighet att knipa en plats som ger avancemang i antingen Champions League eller Europa League (tredjeplatsen) till våren krävs att man tar poäng mot Dynamo Kiev, inte minst på hemmaplan.

Omvänt gäller egentligen samma sak för ukrainarna, som troligen måste knipa sex av sex poäng mot Maccabi Tel-Aviv för att ha en teoretisk möjlighet att vara med i fighten om andraplatsen.

Med andra ord är det här en match som två lag både vill och behöver ta poäng, eller allra helst vinna, för att kunna gå hem nöjda när matchen blåses av. Dynamo Kiev går som tåget hemma i ligan, medan Maccabi Tel-Aviv faktiskt haltar betänkligt både i Europa och i den inhemska ligan.

Vi tror faktiskt att klasskillnaden mellan de här lagen kommer att synas ganska snabbt. Och ja, det finns en klar skillnad i kvalité mellan de här lagen. Dynamo Kiev är ett snäpp bättre och får gälla som klara favoriter i det här mötet. Därför spelar vi den raka tvåan till 2,00 gånger pengarna hos ComeOn.

Speltips:

Speltips:  Dynamo Kiev vinna
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  ComeOn (3 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, tisdag 29/9
TV:    viasatxtra logo(TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Maccabi Tel-Aviv  4,40 unibet logo
Oavgjort  3,55 unibet logo
Dynamo Kiev  2,00 comeon logo
Över 2,5 mål  2,38 unibet logo
Under 2,5 mål  1,62 bet365 logoRegler och villkor gäller.

 

Oddsens motsvarighet i procent: