Speltips, Malaga – Valencia 2/2: Gästerna får förtroendet

Spelbloggare Publicerat: 1 februari 2015

malaga valencia 3/1Spelutbudet är löjligt tunt under måndagen, men från Primera División och matchen mellan Málaga och Valencia har vi hittat ett intressant objekt till nästan två gånger pengarna.

När året skiftade, då skiftade Málagas toppform – till en djup dipp. Seriesjuan har för tillfället sex raka matcher utan vinst (0-3-3) och ser oinspirerade ut på planen. Laget har hållit en ojämn nivå under säsongen och med denna varit i två djupa formsvackor, men också haft sina höjder.

När en förlust avverkat en vinst i seriespelet, har man inte kommit tillbaka på vinnarspåret i matchen därefter en enda gång.

Los Bonquerones har knappast gjort sig kända för att spela en speciellt underhållande fotboll, helt till skillnad från Valencia. Målsnittet i lagens matcher är på 2,2 respektive 2,8.

Lika få förluster som Real och Barcelona

Valencia har bara förlorat en av deras 11 senaste matcher, vunnit sju och således spelat tre oavgjorda. Den fina trenden har fört dem upp till femteplats och upp till CL-kvalplatsen som innehas av Sevilla skiljer en pinne.

Grundkapaciteten är enorm i detta Valencia och man har förlorat lika få matcher – tre stycken – som Real Madrid och Barcelona på 20 omgångar. En som visat upp fenomenal form på sistone är mittfältaren Dani Parejo med tre mål på de två senaste matcherna.

Gästerna har en del tunga namn borta – med Barragán, Piatti och Feghouli i spetsen – medan Málagas skadesituation är klart ljusare, men jag tycker ändå att Valencia har större kapacitet och såsom respektive formkurva ser ut, så ska de vara klara favoriter på Estadio La Rosaleda.

Kryssrisken är dock lite för stor för att testa den raka tvåan, utan vi försäkrar oss och spelar Valencia 0 AH (detsamma som draw no bet) till festliga 1,98 gånger pengarna hos Bet365.

Ett annat liknande spel som skulle kunna vara intressant är att Valencia löser det första målet till 2,10x, men vi nöjer oss med dnb-tvåan.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Málaga 2,75 bwin logo 250 kr
Oavgjort 3,30 betsafe logo 1 000 kr
Valencia 2,80 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,75 ladbrokes logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,10 comeon logo 3 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Valencia 0.0 AH
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Måndag 20:45, 3/1
TV:  cmoresport logo bet365tv logo Regler och villkor gäller. (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson