Speltips, Malmö – Brynäs 14/11: Plattan i mattan

Simon Pålsson Publicerat: 14 november 2015

Känslan är att det borde bli åka av när Malmö Redhawks får besök av Brynäs på lördagseftermiddagen. Vi har hittat ett fint speltips inför matchen.

Under inledningen av säsongen var det snarare regel än undantag att Malmö Redhawks spelade målrika SHL-matcher. I stort sett varje match som skåningarna var inblandade i slutade i ett målkalas och inte alldeles för sällan gjorda båda deltagande lagen en hel drös med mål var.

Därefter stagnerade målhysterin något, men på sistone ser den ut att vara tillbaka. I sin senaste match vann Malmö till exempel med fina 5-1 hemma mot Luleå och med tanke på hur spelet såg ut där verkar de ha slipat på en rad viktiga saker under det nästan två veckor långa uppehållet som precis har varit.

Nu väntar en ny hemmamatch, när Brynäs kommer på besök till Malmö Arena. Det här är ett möte som har goda möjligheter att bli underhållande. Vi minns nämligen säsongsinledningens match mellan lagen. Den vann Brynäs med 6-3 efter att ha tagit ledningen med hela 3-1 redan i den första perioden.

Brynäs med galen målform

Gästerna Brynäs har också visat prov på en väldigt fin målform på sistone. På sina tre senaste matcher har laget hela 16 gjorda mål och kollar vi över hela säsongen ser vi att laget väldigt ofta är ena halvan av väldigt målrika tillställningar.

Med andra ord är det dags för ett möte mellan två målrika lag, som både gör och släpper in en hel del mål. Det kan väl bara sluta på ett sätt? Eller vad ska vi tro egentligen?

Brynäs kommer till matchen med tre raka segrar och de vann också sin första match efter uppehållet med 5-1, dock borta mot Rögle. Stärkta av det resultatet kan vi inte tänka oss någonting annat än att laget går för fullt i Malmö och känslan är att de gärna trycker sig uppåt i banan. Det lär öppna upp matchbilden, något som dels passar Malmö, men som också passar den neutrala åskådaren som vill se många mål.

Hos Unibet kan vi spela över 5 mål i matchen (ordinarie tid) till 1,81 gånger pengarna och det tycker vi är ett bra spel. Då får vi dessutom pengarna tillbaka om det skulle bli exakt fem gjorda mål.

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål i matchen (ordinarie tid)
Odds:  1,81 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  16:00, lördag 14/11
TV:   cmorehockey logo(TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Malmö Redhawks  2,75 nordicbet logo
Oavgjort  4,40 betrally logo
Brynäs IF  2,25 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 4,5 mål  1,67 bwin logo
Under 4,5 mål  2,38 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: