Speltips, Malmö – Frölunda 22/12: Härlig hängmatch i Skåne

Simon Pålsson Publicerat: 22 december 2015

En hängmatch från SHL står på schemat, som en skön liten aptitretare inför julen. Kan Malmö stå emot serieledande Frölunda?

Frölunda har haft en fantastisk säsong på flera fronter så här långt. Inte nog med att laget går som tåget i ligaspelet, de har också skördat fina framgångar i CHL, där laget snart ska spela semifinal.

De internationella framgångarna gör dock att spelschemat fått sig en törn och därför har vi en liten hängmatch som ligger kvar sedan en tid tillbaka. Göteborgarna ska nämligen ner till Malmö för att spela en tuff bortamatch.

Förutsättningarna har inte riktigt varit optimala för laget, som haft flera spelare borta på landslagsuppehåll de sista dagarna. SHL har visserligen haft uppehåll sedan 12 december, så övriga truppen kan antas vara mycket utvilad.

Malmös ojämnhet kostar

Hemmalaget å sin sida har haft en säsong som är lite upp och ner, men laget har möjligheter att nå en slutspelsplats om de bara jackar upp ett par snäpp. Mot Frölunda får de dock gälla som klara underdogs, men kanske kan de utnyttja läget när göteborgarna troligen har en del spelare slitna?

Säsongens första möte mellan lagen slutade 4-5 efter en fantastiskt underhållande match, där båda lagen ännu en gång visade prov på sin offensiva kvalité. Den matchen spelades också i Malmö Arena.

Med ett utvilat och taggat lag kan vi inte tänka oss annat än att Malmö kommer att göra allt för att ställa till det mot Frölunda här. Därför spelar vi över 2,5 mål (inklusive övertid) till hela 2,30 gånger pengarna hos Ladbrokes. Det tycker vi låter lite väl högt.

Speltips:

Speltips:  Malmö Redhawks över 2,5 mål (inklusive övertid)
Odds:  2,30 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ladbrokes (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, tisdag 22/12
TV:    cmoresport logo (TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Malmö Redhawks  3,75 titanbet logo
Oavgjort  4,70 betsson logo
Frölunda HC  1,83 bwin logo
Över 4,5 mål  1,57 unibet logo
Under 4,5 mål  2,42 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: