Speltips, Malmö – Real Madrid 30/9: Det här blir för tufft, MFF

Spelbloggare Publicerat: 29 september 2015

Stormatcherna avverkar varandra för Malmö. Nu tar man emot stjärnspäckade Real Madrid hemma på Swedbank Stadion och det ska väl spanjorerna bara fixa med minst ett par bollar?

Spelboalgens bästa bonusar: Här hittar ni de bästa bonusarna från 24 olika spelbolag.

Skånskt i slutspelet kunde vi redan avfärda när lotterna fallit. Mot Paris Saint-Germain, Real Madrid och just Shakhtar Donetsk löses helt enkelt inte första- eller andraplatsen. Möjligt att man kan bli trea, före de sistnämnda, men då krävs det att man fortsätter imponera på hemmaplan i Europa. Borta är det desto svårare.

Under fjolåret blev det en klar sistaplats i gruppspelet efter att man bara vunnit en och sedan förlorat fem matcher – det var just på Swedbank Stadion som Olympiakos avverkades med 2-0. Precis som för Shakhtar är det kanske inte i den här typen av matcher som pinnarna ska inkasseras, utan istället mot varandra.

När Malmö kom sist efter ett spännande äventyr, nådde Real Madrid istället semifinalen där man föll snöpligt mot Juventus med 2-3 över 180 minuter. Man räknas som en av de värsta tungviktarna och bör utmana om titeln även nu.

Ska skilja åtminstone två mål

I relation till Real Madrid är Malmöspelarna amatörer och det borde visas på resultattavlan över 90 minuter, även om skåningarna presterat väl på hemmaplan – dock har klasskillnaden synts mot de allra bästa. Blev 0-2-förluster mot både Juventus och Atlético Madrid förra året, rättvisa sådana. När matcherna tar fart, då håller man inte för tempot.

Real Madrid är inte sådana som drar av på tempot för att de leder med ett mål heller, utan spelar alltid framåtlutat och mot de två nämnda ovan fick Malmö ändå hålla en hel del boll – det har jag svårt att se de få här.

Varken Sergio Ramos, Pepe, James Rodriguez eller Gareth Bale kommer kunna medverka för Real – alla skadade. Stora avbräck.

– Är båda mittbackarna borta spelar det roll. Man möter hellre Nacho än Ramos. Det gör man ju, säger Markus Rosenberg till Sportbladet inför matchen.

Och visst har han rätt i det, att Real inte är lika starka utan denna kvartett, offensiva som defensiva pjäser. Skulle förstås spelat en betydande roll i valfri stormatch, men här är man ändå flera snäpp bättre på varenda position.

0-0-matcher för båda senast, trots stora favoritskap. MFF mot Halmstad och Real mot Málaga. Möjligt att MFF-spelarna redan hade blickarna på den här bataljen – att Real inte lyckades vinna sin match är en gåta; skapades chanser för att få in såväl en, två och tre baljor. Perfekt ”proppen ur-möjlighet” nu.

Likt när vi fick PSG ht/ft till 1,60x i Malmös i premiärrundan, känns det som att oddssättarna överskattar skåningarnas förmågor något här. Real Madrid -1,5 mål (asian handicap) spelas till fina 1,69 x polletterna hos Unibet (nya kunder får 1 000 kr bonus här).

Speltips:

Speltips: Real Madrid -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,69 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 30/9
TV:  tvtre logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Malmö 15,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 7,00 mybet logo
Real Madrid 1,25 williamhill logo
Över 2,5 mål 1,44 redbet logo
Under 2,5 mål 3,05 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: