Speltips, Manchester City – Juventus 15/9: De vinner ”hörnmatchen” klart

Spelbloggare Publicerat: 15 september 2015

På tisdagens CL-meny hittas ett tungviktsmöte mellan Manchester City och Juventus – som båda är i helt olika formstadier för tillfället. Vi räknar med att värden kliver ut med stort självförtroende och testar därför ett hörnspel.

Manchester City stormar fram i Premier League och har hittills kammat fullt – vunnit fem av fem matcher och hållit nollan i alla; exempelvis vann man med förkrossande 3-0 hemma mot fjolårsmästaren Chelsea förra månaden.

Man har varit fullständigt briljanta. Makalöst bra. Främst är det ju offensiven som imponerat de senaste åren; nu helheten – stabiliteten.

På tal om stabilitet. Juventus har varit en maskin som kör över allt och alla i Serie A under flera år, men nu inlett spelåret helt katastrofalt. Det är så att man undrar om maskinen inte bara hackar, utan eventuellt är slutkörd? En pinne är facit i de tre inledande matcherna mot Udinese, Roma och Chievo. Och man var illa ute mot de sistnämnda som möttes förra veckan – 1-1-kvitteringen kom så sent som med sju minuter kvar.

Klarar linan till 1,80

Med de faktorerna inräknade är givetvis ettan av stort intresse, men 1,80 gånger pengarna värderar jag som några punkter för lågt för att värdet ska vara tydligt. Framförallt nu när en knäskadad Sergio Agüero får stå åt sidan. Väljer istället att blicka mot hörnmarknaden där Bet365 skickar ut en schysst handikapplina.

Helt säker på att City kommer ta taktpinnen direkt. Det skulle man oavsett hur formkurvorna sett ut nu när man spelar hemma på Etihad Stadium, men nu ökar förstås sannolikheten att Juventus kryper ihop mer än vad annars skulle kunna tänkas; med en part som är fylld av självförtroende och den andra helt utan.

I förra och årets PL har det i snitt blivit 8,8-3,7 i hörnor för City och på den fronten skapar Juventus inte speciellt mycket sett till hur man brukar tillåtas föra matcherna. Skiljer också en hel del kvalitetsmässigt mellan ligorna.

Manchester City -2,5 hörnor är värt att skicka in en mindre insats på.

Speltips:

Speltips: Manchester City -2,5 hörnor
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 15/9
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Manchester City 1,80 williamhill logo
Oavgjort 3,75 unibet logo
Juventus 5,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 2,10 expekt logo
Under 2,5 mål 1,80 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: