Speltips, Manchester City – QPR 10/5: Inleder han målskyttet igen?

Emil Jakobsson Publicerat: 10 maj 2015

Queens Park Rangers gästar Manchester City för en på förhand intressant historia där båda lagen behöver poäng, men av helt olika anledningar. Frågan är det ena lagets målkung fortsätter att spotta in mål?

Att Sergio Agüero är inne i ett målstim är ingen hemlighet. Den argentinske målkungen har gjort mål i inte mindre än fyra raka matcher och har dessutom varit inledande målskytt i tre av dessa fyra matcher. Att han är viktig för Manchester City råder det verkligen ingen tvekan om. Frågan som många ställer sig är om Manchester City hade orkat att hänga med Chelsea i ligatoppen om Agüero varit skadefri hela säsongen?

Det får vi aldrig veta. Däremot kan vi veta att Sergio Agüero kommer att vara målhungrig även när Queens Park Rangers står för motståndet och faktum är att det är där någonstans vi hittar matchens bästa spel.

För att Manchester City kommer att göra mål och förmodligen vinna känns ganska självklart, speciellt med tanke på att laget är i behov av en seger för att avskriva hotet om att tappa andra- eller tredjeplatsen. Visserligen är Queens Park Rangers i ett desperat behov av poäng för att försöka klara sig kvar till nästa säsong, men med tanke på lagets fortsatt digra skadelista och risiga form har vi svårt att se hur man ska kunna hota ett på senare tid alltmer motiverat Manchester City.

Som upplagt för ännu ett mål av argentinaren

I teorin skulle det kunna vara intressant med ett spel på hemmaseger i någon form, men oddsen som erbjuds är på tok för låga för att överhuvudtaget ens funderas över. Istället riktar vi blicken mot målskyttsmarknaden och där tror vi, som tidigare nämnts, på att Sergio Agüero fortsätter sin målform.

Det känns som ett extra bra spel med tanke på att argentinaren nätade i lagens senaste möte med varandra.

Ja, som ni hör tror vi på Sergio Agüero som målskytt. Faktum är att det gör spelbolagen också. Oddset på argentinaren som målskytt när som helst under matchen är nere på 1,40 gånger pengarna på BetWay. Det är nästan värre än när Messi eller Ronaldo spelar. Istället slänger vi in en peng på Sergio Agüero första målskytt till 3,80 hos ComeOn. Det är där det går att hitta någon form av värde i denna väldigt snåla match.

Testa en nykomling

Har ni testat Super Lenny än? En härlig nykomling som ger alla nya kunder 500 kronor bonus. Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips:  Agüero första målskytt
Odds:  3,80 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn (3 000 kr bonus)
Spelstopp:  10/5 14:30
TV / Stream:    viasatfotboll logoviaplay logo

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
 Manchester City  1,23 betsafe logo
Oavgjort  7,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
 Queens Park Rangers 13,50 redbet logo
Över 2,5 mål  1,39 redbet logo
Under 2,5 mål  3,30 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: