Speltips, Manchester United – Cambridge United 3/2: Öppen andra halvlek?

Spelbloggare Publicerat: 2 februari 2015
man u cambridge u 3/2
Foto: Bildbyrån

Cambridge United stod för en av FA-cupens största skrällar anno 2015 när de lyckades hålla nollan och spela oavgjort mot Manchester United på hemmaplan. Nu väntar omspel på Old Trafford – kan de upprepa en liknande prestation där?

15,0-7,0-1,22. Det stod oddsen i inför det första mötet. Nu – 1,08-13,0-34,0. Spelbolagen är helt ense om att det här kommer bli en walk in the park för PL-fyran från Manchester, men årets FA-cup har bjudit på lika stora skrällar och kanske kan vi få se en sådan även nu?

I den första halvleken på Abbey Stadium stod Cambridge emot riktigt bra. Visst var man bra även avslutande 45, men det var ändå stor skillnad mellan halvlekarna och i den absoluta sluttampen av matchen så hade man mer eller mindre bara flyt med att Manchester United inte lyckades få bollen förbi mållinjen. Desto längre matchen led, desto mer öppnade ytorna och hemmaförsvaret upp sig.

Bwin sticker ut hakan

Skillnaden mellan ett topplag i Premier League och mittenlag i League Two är enorm. Louis van Gaal kommer självklart inte ställa ut den starkast möjliga startelvan, men det är trots allt världsklasspelare mot amatörer…

Och visst har amatörklubbarna skrällt en hel del denna FA-cupupplaga, men van Gaal har med sina ord och resultat i tidigare klubbar klargjort att han alltid tar dessa typer av cuper på stort allvar. De röda djävlarna suktar efter en titel och när hoppet är släkt i serien, passar FA-cupen utmärkt att satsa på. Sannolikheten att vi får se en skräll här ser jag med andra ord som ytterst liten.

Jag tror att matchbilden från det första mötet kommer se ungefär likadan ut nu; en mer stängd första halvlek och mer chansrik andra.

Att jaga boll tär på krafterna – och om siffrorna är nere på 0-0 eller 1-0 efter halva matchen spelad, så kommer hemmalaget byta in de bänkade stjärnorna för att röra om. Då kan siffrorna rinna iväg.

Flest mål i den andra halvleken spelas till 2,05x hos Bwin – ett odds som är en decimal högre än närmaste konkurrents.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Manchester United 1,08 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 13,00 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Cambridge United 34,00 betway logo 500 kr
Under 2,5 mål 3,65 unibet logo 1 200 kr
Över 2,5 mål 1,36 ladbrokes logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Flest mål i den andra halvleken
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: Tisdag 20:45, 3/2
TV:  tvtio logo viaplay logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

Skrivet av: Emil Jakobsson