Speltips Manchester United – Crystal Palace 26/9: Ligacupen

Martin Efvergren Publicerat: 26 september 2023

Manchester United och Crystal Palace gör upp i den tredje omgången av Ligacupen. Matchen spelas tisdag den 26 september 2023 med avspark kl 21:00 Old Trafford.

Manchester United – Crystal Palace

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

De regerande ligacup-mästarna Manchester United tog flera steg i rätt riktning förra säsongen. Den här säsongen var tanken att man på allvar skulle kunna utmana om ädlare titlar än EFL Cup, men så här långt är det inte mycket som tyder på det.

Inför lördagens bortamöte mot Burnley hade Man United tre raka förluster och totalt tio insläppta mål på dessa matcher. Stora skadeproblem gjorde också att Jonathan Evans tog plats i backlinjen. Trots det lyckades man ändå gneta sig till en viktig 1-0-seger. Spelmässigt har det emellertid varit tydligt, under hela säsongsinledning, att Erik ten Hag har många bitar att jobba med.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Jämnare än förväntat

Även om Crystal Palace var illa ute under en period förra säsongen så får man säga att klubben varit cementerade som ett mittenlag i Premier League under en väldigt lång tid. Av säsongsinledning att döma kommer man fortsatt att befinna sig i mittens rike.

Nu kommer man senast från ett derby mot Fulham som blev jämnt, tätt och mållöst. Därmed har man efter sex spelade omgångar den jämna fördelningen av två segrar, två kryss och två förluster. Därtill har man en 4-2-seger mot Plymouth som kvalificerade dem för den här tredje rundan av Ligacupen (EFL Cup).

För Roy Hodgsons gäng väntar nu två raka möten mot Manchester United på Old Trafford. Detta då lagen möts även i helgens ligaomgång.

Inför den här matchen gäller Man United som favoriter till ett speltips omkring 1.57 gånger insatsen. Till deras eventuella nackdel hör dock att de har skadeproblem, främst i backlinjen, och att de förmodligen är i större behov än Crystal Palace av att rotera i startelvan.

Förutsättningar gör att jag tror att det här kommer att bli jämnare än förväntat. Man United har inte det grundspel som gör att de kan städa av ett motstånd som Crystal Palace. Därtill lär de prioritera ligaspelet och Champions League före Ligacupen. Mitt spel blir Crystal Palace +1 (asian handicap) till 1.80 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia- Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Crystal Palace +1 (asian hcp)
Odds: 1.80
Bolag: Betinia
Spelstopp: 21:00, tisdag 26 september 2023
TV: 
Stream:  viaplay logo