Speltips, Manchester United – Liverpool 12/9: Två rivaler utan självförtroende

Emil Jakobsson Publicerat: 11 september 2015

Det stormade rejält runt Manchester United vid deadline day men nu är fönstret stängt och dags att fokusera på fotboll igen. Tufft motstånd väntar dessutom när rivalerna Liverpool besöker Old Trafford för en härlig kvällsmatch under lördagen.

Alla trodde att David De Gea var klar för Real Madrid men affären rann ut i sanden och under fredagen förlängde han sitt kontrakt med Manchester United. Dessutom hämtades Anthony Martidal in för otrolig mycket pengar sett till hur ung och oprövad han ännu är. Men nu är som sagt det stormiga fönstret stängt och frågan är om Manchester United kan hitta lugnet och prestera bra fotboll på planen. Känslan är att laget kan uppträda med ett annat lugn nu när fönstret passerat.

Innan landslagsuppehållet föll de med 2-1 borta mot Swansea och deras senaste hemmamatch blev även det en besvikelse efter 0-0 mot Newcastle. Det finns med andra ord frågetecken runt formen, speciellt med tanke på att spelet inte såg speciellt bra ut ens under de två inledande matcherna trots segrar.

Skademässigt saknar Manchester United Jones och Carrick är tveksam till spel efter en skada under landslagsuppehållet. Men De Gea väntas vara tillbaka i målet efter petningarna under förhandlingarna med Real Madrid.

Kännbara skador för gästerna

Gästande Liverpool kommer sakna Coutinho som är avstängd, Flanagan och Allen som är skadade och det är tveksamt om Sturridge, Lallana eller Henderson kommer till spel. Inte minst förlusten av Coutinho kommer vara otroligt kännbar för Liverpool som är kraftigt försvagade på mittfältet inför matchen mot United.

Liverpool föll annars med hela 0-3 hemma mot West Ham innan landslagsuppehållet och innan det blev det 0-0 borta mot Arsenal. Offensiven var Liverpools stora bekymmer förra säsongen och det verkar fortfarande spöka. Två gjorda mål efter fyra omgångar trots bland annat nykomlingen Bournemouth på hemmaplan skrämmer inte många lag.

Förra säsongen förlorade Liverpool dessutom båda matcherna mot United med totalt 1-5.

”Båda lagen gör INTE mål till 1,9 är taget”

Den raka ettan lockar men 2,0 ligger väldigt nära vår egen värdering. Vi kommer i stället testa båda lagen gör inte mål som betalar 1,9 hos Mybet. Liverpool har som sagt stora skadeproblem, inte minst på mittfältet där United är starka. De har bara gjort två mål på de fyra matcherna den här säsongen och lämnat de två senaste mållösa. United hade samtidigt bara ett insläppt mål på de fem första matcherna den här säsongen innan de släppte två nu senast.

Dessutom kommer De Gea förmodligen tillbaka i målet och han vill givetvis visa att han är en av världens bästa målvakter direkt. Det är inte helt omöjligt att Liverpool lyckas nolla United här. Liverpool har en stabil defensiv och på bortaplan mot United lär de försöka skapa en låst matchbild. De har trots allt hållit nollan i tre av fyra matcher den här säsongen. Båda lagen gör INTE mål har samtidigt suttit i fyra av de sex senaste matcherna mellan dessa två lag.

Två rivaler som saknar självförtroende men som har en stabil defensiv att luta sig mot. Båda lagen gör inte mål till 1,9 är taget. Spelet under 2,5 mål betalar till exempel bara 1,65 hos vissa spelbolag vilket är en tydlig indikation om att mycket talar för målsnålt här.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör INTE mål
Odds: 1,9 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Kl 18:30 lördag 12/9
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor: / Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Manchester United 2,0 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,55 unibet logo
Liverpool 4,5 williamhill logo
Över 2,5 mål 2,2 bwin logo
Under 2,5 mål 1,72 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: