Speltips, Manchester United – Paris Saint-Germain 29/7: Stark favorit

Spelbloggare Publicerat: 29 juli 2015

Manchester United verkar verkligen ha fått ordning på grejerna och ska ses med mycket god möjlighet att vinna mot Zlatan Ibrahimovics Paris Saint-Germain i Chicago.

Vi har fått skåda flertalet underhållande matcher i International Champions Cup; storstjärnor möta varandra, mål i massor – och framförallt vackra sådana. Nu kryper slutet närmare i vänskapsturneringen, och seriestarterna likaså. Det här blir båda sidornas fjärde och sista match.

Här har vi två av världens mest publiklockande klubbar med fans över hela världen. Manchester United är mer av en anrik klubb med en unik och fantastisk historia medan hajpen runt Paris Saint-Germain är lite färskare och upptrappades när pengarna kom in och ett världsklasslag skapades. Den största stjärnan – Zlatan Ibrabimovic. Ryktena runt svensken är många nu under transferfönstret, men just nu är han i alla fall kvar i Paris.

Manchester United har varit aktiva under transferperioden och fått in spelare som Memphis Depay och Bastian Schweinsteiger i truppen. Finns stor kvalité i mittfältet och anfallet, så United borde bli oerhört underhållande att följa under säsongen.

Sju raka i turneringen

Och hittills har den här satsningen från ”de röda djävlarna” slagit ut väl och i International Champions Cup har det blivit tre vinster av tre möjliga – dessa mot América, SJ Earthquakes samt Barcelona. Inte vinst 3-1-vinsten mot de sistnämnda imponerande; både de tänkta ordinarie spelarna och de som ska värma bänken presterade väl.

Paris Saint-Germain öppnade med två treor mot Benfica och Fiorentina, men förlorade mot Chelsea på straffar senast, detta efter att 1-1 blivit resultatet efter fulltid. Fanns positiva tendenser i spelet, men man imponerade inte alls på samma sätt som United.

Det är tveklöst att United trivs bra i International Champions Cup. Med fjolåret inräknat har sju matcher spelats i turneringen och alla dessa vunnits, sex av dem under ordinarie tid.

Nej, här är känslan att ”de röda djävlarna” kammar fullt och att deras fantastiska vinstsvit i turneringen håller i sig. Ettan är acceptabel och spelas till 2,35x hos Betsson.

Speltips:

Speltips: Manchester United vinner, rak etta
Odds: 2,35 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 03:00, natten mot torsdag 30/7
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  bet365tv logo Regler och villkor gäller. unibettv logo

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Manchester United 2,35 betsson logo
Oavgjort 3,60 williamhill logo
Paris Saint-Germain 3,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 1,80 ladbrokes logo
Under 2,5 mål 2,10 williamhill logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: