Speltips, Manchester United – Sunderland 26/9: Skilda världar på Old Trafford

Simon Pålsson Publicerat: 26 september 2015

Manchester United säsongsinledning har varit bra, medan gästande Sunderlands dito varit förskräcklig. Hur pass mycket spelar det in när de båda drabbar samman på Old Trafford?

Säsongen 2015/2016 har verkligen varit en mardröm för Sunderland, åtminstone så här långt. Trots att laget spelat sex matcher har man ännu inte lyckats bärga säsongens första seger. Faktum är att man än så länge bara har spelat in ynka två poäng, en poängskörd som gör att man i skrivande stund ligger som tabelljumbo.

De här tendenserna visade sig egentligen redan under förra säsongen, när Sunderland rasade rejält under våren och höll på att ramla ur Premier League. Då överlevde man med andan i halsen, men dessvärre ser man inte ut att ha rättat till problemen inför den här säsongen.

Nu väntar en av klubbens mardrömsmotståndare, nämligen Manchester United. Trots att man sällan blir förnedrade eller krossade har man förtvivlat svårt att plocka poäng mot just Manchester United. För två säsonger sedan tog man i för sig en 0-1-seger på Old Trafford, men bortsett från den matchen är det närmast enbart förluster – hemma som borta.

Manchester United är något på spåren

Det har sett väldigt trevande ut i två raka säsonger, men kanske är Manchester United på väg tillbaka till vad man en gång var? Klubben har hur som helst inlett den här säsongen på ett bra sätt, allra främst hemma i ligan. Fyra segrar och ett kryss på sex matcher gör att man just nu skuggar Manchester City i tabelltoppen. Imponerande.

Nyförvärven börjar hitta sin plats och den fantastiskt dyra värvningen av Martial ser ut att betala tillbaka i form av mål. Fyra mål på tre matcher är inte fy skam och nu är frågan om anfallstalangen fortsätter med sin hysteriska målform?

En sak är säker: när Sunderland kommer på besök till Old Trafford får Manchester United gälla som löjligt klara favoriter, inte minst med tanke på att Sunderland är ett lag i spillror. Eller möjligen en massa spillror som ännu inte lyckats bli ett lag.

Vi kan inte tänka oss någonting annat än att hemmalaget tar tag i den här matchen direkt. Precis som i cupmatchen mot Ipswich i veckan tror vi att Manchester United tar tag i taktpinnen från start och därigenom tar ledningen redan i den första halvleken. En ledning man sedan håller matchen ut. Därför spelar vi 1/1 till 1,75 hos Unibet. Ett spel där Unibet ligger tiondelar högre än flera av sina konkurrenter.

Speltips:

Speltips:  Manchester United 1/1
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  16:00, lördag 26/9
TV:    viasatsport logo(TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Manchester United  1,25 comeon logo
Oavgjort  7,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Sunderland  16,40 unibet logo
Över 2,5 mål  1,60 mybet logo
Under 2,5 mål  2,50 williamhill logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: