Speltips, Manchester United – Wigan Athletic 29/1: Bwin går bananas

Simon Pålsson Publicerat: 28 januari 2017

4,50 gånger pengarna ger det spel vi grävt fram inför FA-cupmötet mellan Manchester United och Wigan Athletic. Det här är en på förhand svårbedömd historia, varpå det här specialspelet lockar lite extra.

Det engelska cupspelet fortsätter med en fullspäckad FA-cuphelg. Det betyder att det inte spelas några matcher från Premier League den här helgen, utan fokus är helt och fullt på FA-cupen.

Det innebär också att flera av de stora lagen tar sig an lag från lägre divisioner. Manchester United, med Zlatan Ibrahimovic förmodligen i startelvan, får besök av Wigan Athletic från Championship. Det här är ett lag som Manchester United haft väldigt enkelt för under flera säsonger, då när Wigan låg i Premier League.

Men att lita helt och fullt på 2017 års version av Manchester United vore lite väl vågat. Formen känns dessutom lite knackig, med tre raka matcher utan förlust. Senast förlorade laget exempelvis med 2-1 mot Hull City i Ligacupens semifinalretur, en förlust som visserligen inte var stor nog för att Manchester United skulle missa att ta sig till final. Å andra sidan är det inget friskhetstecken att förlora mot Hull med så gott som bästa lag på plan.

Det blir ett specialspel på matchen

Känslan är att den ligger lite av en islossning i luften. Det här kan mycket väl bli matchen där Manchester United äntligen får bitarna att falla på plats igen och då kan Wigan få lida ordentligt. Det kan också bli en match där det på pappret klart sämre laget överpresterar kraftigt och skräller sig till ett fint resultat. Det är helt enkelt svårt att veta på förhand.

Därför håller vi oss undan den typen av spel. Ett underspel kunde vara intressant – vi tror trots allt att Manchester United håller tätt bakåt – men vi riktar ändå blickarna åt ett annat håll.

Hos Bwin (250 kronor bonus) har vi grävt fram ett specialspel som kittlar lite extra. Manchester United att få flest gula kort i matchen betalar hela 4,50 gånger pengarna. Med tanke på att det här laget består av flera spelare som drar på sig onödiga varningar – Marcus Rojo och Ander Herrera exempelvis – känns spelet långtifrån omöjligt. 4,50 är hur som helst alldeles för högt.

Speltips:

Speltips:  Manchester United flest gula kort
Odds:  4,50 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp:  17:00, söndag 29/1
TV:   viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: