Speltips Marin Cilic – Daniil Medvedev 30/5: Franska Öppna

Martin Efvergren Publicerat: 30 maj 2022

Världstvåan Daniil Medvedev ställs mot den 23:e-rankade kroaten Marin Cilic i den fjärde rundan av de franska öppna mästerskapen. Matchen spelas måndagen den 30 maj 2022 med start från kl 11:00 på Roland Garros.

Marin Cilic – Daniil Medvedev

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Daniil Medvedev är rankad tvåa i världen och har chansen att bli världsetta om han tar sig till finalen i Franska Öppna. Än så länge har han inte ställts på några större problem då han vunnit samtliga sina tre inledande matcher i tre raka set.

I lördags slog Medvedev den 31:e-rankade serben Miomir Kecmanovic med 6-2, 6-4, 6-2. Den 26-årige ryssen övertygade med ett stabilt servande och ett aggressivt returspel.

Daniil Medvedev tog sig till kvartsfinal i förra årets Franska Öppna och är nu en match ifrån att nå dit även i år. Han är klar favorit inför mötet mot Marin Cilic i den fjärde rundan.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 2000 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Två tvåmetersmän

Den nästan två meter långe 33-åringen Marin Cilic är inte på väg uppåt i karriären, men tillhör fortsatt världseliten. Kroaten är seedad som nummer 20 i den här turneringen och har inte heller han haft några större problem att ta sig fram till den här fjärde rundan.

Marin Cilic tappade ett set i den andra rundan mot Marton Fucsovics, men det är det enda han har tappat så här långt. I den tredje rundan i lördags kunde han besegra hemmahoppet Simon Gilles med 6-0, 6-3, 6-2.

Cilic svarade för åtta serveess i den matchen och nu väntar alltså en Daniil Medvedev som har en jämbördig räckvidd. Båda spelarna mäter 198 cm över marken och det kan nog bli lite av en serve-fest även om underlaget förstås är grus.

Medvedev har vunnit de tre senaste mötena mot Cilic. Senast vann han i två raka set i Davis Cup i december förra året. Medvedev gäller också som klar favorit hos spelbolagen inför den här matchen. Ett rakt spel på ryssen ger omkring 1.34 gånger insatsen.

Det mesta talar för att Medvedev kommer att gå segrande här, men jag håller det för troligt att den erfarne Cilic kommer kunna ta ett set. När de möttes i Wimledon för ett år sedan gick det till fem set där Medvedev vann och jag tror att Cilic kan stå upp ganska väl även här. Mitt spel blir att det kommer spelas över 35.5 game till 1.80 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100% upp till 2000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 35.5 game
Odds: 1.80
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 11:00, måndag 30 maj 2022
TV:  eurosport logo
Stream:  Discovery+

Jämför odds: