Speltips Marocko – Malawi 25/1: Favoriten håller

Martin Efvergren Publicerat: 25 januari 2022

Marocko är stora favoriter när man tar sig an Malawi åttondelsfinalen av de afrikanska mästerskapen 2021. Matchen spelas tisdagen den 25 januari 2022 med avspark kl 20:00.

Marocko – Malawi

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Marocko är en av få förhandsfavoriter som har levt upp till förväntningarna så här långt i de afrikanska mästerskapen 2021 i Kamerun. Åtminstone gjorde man det i de två inledande matcherna av turneringens gruppspel.

I den första matchen ställdes marockanerna mot Ghana i vad som såg ut att vara en tidig gruppfinal. Det blev också en jämn match där Marocko kunde avgöra genom matchens enda mål i den 83:e minuten inprickat av Sofiane Boufal. Därefter var man relativt överlägsna i den andra matchen mot Komorerna som man vann med 2-0.

Inför den sista gruppspelsmatchen var man således redan klara för avancemang. Man ställdes då mot Gabon i en match som slutade 2-2. Det räckte för att Marocko skulle vinna gruppen, två poäng före just Gabon.

Malawi var underdogs i sin grupp där man till slut tog sig vidare som trea. Man inledde med att förlora med 1-0 mot Guinea. Därefter svarade man för en stark insats då man vann den viktiga matchen mot Zimbabwe med 2-1. Den fina insatsen följde man sedan upp med att klara 0-0 mot förhandsfavoriten Senegal i den sista gruppspelsmatchen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Marockos imponerande svit

Marocko gäller nu som stora favoriter hos spelbolagen inför den här åttondelsfinalen i de afrikanska mästerskapen. Ett rakt spel på att Marocko vinner ger endast omkring 1.33 gånger insatsen.

Marocko och Malawi möttes senast i kvalet till de här mästerskapen som spelades under 2018-19. Marockanerna vann då sin hemmamatch med 3-0 medan mötet i Malawi slutade mållöst.

Marocko kommer till de afrikanska mästerskapen med en imponerande svit av matcher utan förlust och man har fortsatt att övertyga. Visserligen föll man efter straffar mot Algeriet i Arab Cup i december – men det var lagets enda förlust på de 30 (!) senaste matcherna.

Malawi har gjort det bra i sina två senaste matcher. Att man höll ihop det och fixade 0-0 mot Senegal senast var en stark bedrift och man lär behöva vara lika disciplinerade för att ha någon chans i den här åttondelsfinalen.

Bosniern Vahid Halilhodzic har gjort Marocko till en nästintill oslagbar segermaskin och de kan mycket väl gå hela vägen i det här mästerskapet. Jag tror i alla fall inte att det tar slut mot Malawi. Bäst spelvärde finner jag i att Marocko kommer göra över 1.5 mål i den här matchen och det spelas till 1.72 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Marocko över 1.5 mål
Odds: 1.72
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:00, tisdag 25 januari 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: