Speltips, Marseille – Caen 27/2: Bäst i formtabellen – skrällchans?

Spelbloggare Publicerat: 27 februari 2015

marseille caen 27/2Olympique Marseille har fortsatt svårt stänga matcher och fått lite väl stort förtroende av spelbolagen när formtoppade Caen kommer på besök till Stade Vélodrome.

Tre raka kryss, insläppta mål på stopptid i de två senaste och Marseille har sjunkit ner till tredjeplatsen – med fyra pinnar upp till Lyon. Än är loppet inte över, men svårt kommer det bli att hämta in på de två ovanstående lagen som därtill hittat formen med besked.

Gäller att hålla fokus 90 minuter plus stopptid, för detta har hänt vid ett flertal tillfällen under säsongen. Nu senast spelade man 2-2 borta mot Saint-Ètienne – ett okej resultat på förhand – men det sena baklängesmålet lämnar självklart bitter eftersmak. De två kryssmatcherna dessförinnan kom mot Rennes och Reims som hittas på platsen över respektive under just Caen i tabellen.

På hemmaplan är man, tillsammans med Lyon, bäst i serien med 11-1-0 och +18 i målskillnad.

Mario Lemina avverkar sin tredje och sista match som avstängd, men det finns fullgoda ersättare och avbräcket ska inte behöva betyda någonting för utgången av slutresultatet.

Vunnit 5/6 senaste

Caen, då – vad har hänt med dem? Från usel form och en relegationsplats till att vara etta i formtabellen och skapat ett större glapp till den absoluta botten. Nykomlingen ser alltså ut att få minst ett år till i högstadivisionen och det vore en stor skalp.

Fem av de sex senaste matcherna har vunnits och övrig slutade oavgjort borta mot Paris Saint Germain efter att ha både reducerat och kvitterat under stopptiden. Målen trillar in och i de av de här matcherna har fyra mål gjorts – förra veckan skrevs vinstsiffrorna till 4-1 mot nästjumbon Lens. Emiliano Sala har plötsligt fått förtroende; startat två matcher i följd och målat tre gånger.

Man kommer till spel utan mittbacken Damien Da Silva och det kommer märkas av – men i nuvarande slag ska Caen ändå inte räknas bort på Stade Vélodrome.

Bortaspelet har förvisso inte varit prickfritt, men bara fem av 13 matcher har förlorats. Caen +1 mål (pengarna tillbaka vid uddamålsförlust) är spelvärt till 2,05x, vilket erbjuds av Bet365.

Vill du höja risken – riskfritt? Betway erbjuder 7,0 för den raka tvåan. Saknar ni ett konto där, skapa ett och få ett riskfritt spel upp till 500 kr. Med lite tur landar 3 500 kr på kontot!

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Marseille 1,50 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 4,50 titanbet logo 1 000 kr
Caen 7,00 betway logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,21 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Över 2,5 mål 1,70 ladbrokes logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Caen +1 mål AH
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Fredag 20:30, 27/2
TV:  Visas tyvärr inte på svensk TV. (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson