Speltips, Mexiko – Ecuador 19/6: Ingen idé att spara på krutet

Simon Pålsson Publicerat: 19 juni 2015

Copa America är två omgångar in och nu ska allting avgöras. För Ecuadors del är turneringen redan över, medan Mexiko behöver en seger. Vi tror att det blir åk av.

Copa America har varit en stor besvikelse för Ecuador. När lottningen inför turneringen landade och man såg att man hade hamnat i samma grupp som Mexiko, Bolivia och Chile kände man förmodligen att här skulle man ha en chans. Det skulle visa sig att så inte blev fallet.

Två omgångar och lika många förluster in i turneringen är Ecuador redan avsågade från avancemang från gruppspelet och nu handlar allting om att rädda hedern. I sista gruppspelsmatchen väntar Meiko, som efter två kryss behöver en seger för att kunna ta sig ikapp och om antingen Bolivia eller Chile, som båda har fyra poäng.

Med andra ord har vi på förhand en matchbild där Mexiko trycker gasen i botten i jakt på ett segermål mot ett Ecuador som tänker göra allt för att åtminstone bärga en seger i turneringen. Det kan helt enkelt bli åk av.

11 mål i andra omgången säger sitt

De båda lagen kommer till den tredje omgången efter en varsin målrik match. För Mexikos del var man ena halvan av en galen målfest tillsammans med Chile, där slutresultatet skrevs till hela 3-3. Ecuador å andra sidan fick se sig besegrade med uddamålet, trots att man gjorde två mål mot Bolivia.

11 mål i de båda lagens senaste matcher vittnar om att det är lag som går framåt och riskerar en hel del bakåt. Lagens styrkor, som så ofta i Copa America, ligger snarare i offensiven än i defensiven och känslan är att detta är något som kommer att lysa igenom även i det här mötet.

När Mexiko trycker gasen i botten och Ecuador gör allt för att bjuda upp till dans tror vi helt enkelt att vi kan få se en hel del mål. Att då MyBet ger hela 2,00 gånger pengarna för över 2,5 mål i matchen känns på tok för bra för att ducka. Vi lägger en slant och hoppas att vi har dubblat våra pengar under natten till lördag.

Speltips:

Speltips:  Över 2,5 mål i matchen
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  MyBet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  23:00, fredag 19/6
TV / Stream:    bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Mexiko  2,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort  3,60 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Ecuador  2,90 ladbrokes logo
Över 2,5 mål  2,00 mybet logo
Under 2,5 mål  1,88 betsson logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: