Speltips Middlesbrough – Chelsea 19/3: FA-cupen

Martin Efvergren Publicerat: 19 mars 2022

Middlesbrough och Chelsea drabbar samman i kvartsfinalen av FA-cupen. Matchen spelas lördagen den 19 mars 2022 med avspark kl 18:15 på Riverside Stadium.Ingress

Middlesbrough – Chelsea

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Middlesbrough har svarat för en stark andra halva av den här säsongen och det är tydligt att Chris Wilder varit en stor del i detta. Han tog över rodret i november och sedan dess har man klättrat uppåt i Championship och framförallt har man stått för ett par imponerande insatser i FA-cupen.

På vägen fram till den här kvartsfinalen har man slagit ut Premier League-motstånd i form av Manchester United, som man besegrade på Old Trafford efter straffar, samt Tottenham som man slog med 1-0 efter avgörande i förlängning.

I ligaspelet kommer Middlesbrough från en 2-0-seger borta mot Birmingham och dessförinnan spelade man 0-0 borta mot Millwall. Det ger att man skrivande stund placerar sig på en sjunde plats i tabellen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nytt skrälläge?

Chelsea kommer till den kvartsfinalen i FA-cupen med raka segrar bakom sig. De resultaten överskuggas emellertid av problematiken kring klubbens ägarskap. Den soppan innebär, bland annat, att man inte kommer ha något arrangerat bortastöd i den här matchen.

Hursomhelst har Chelsea ändå gjort bra trots förutsättningarna. De kommer nu från en åttondelsfinal i Champions League i Lille där man kunde säkra vidare avancemang efter seger med 2-1.

Chelsea gäller nu som klara favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Ett spel på att bortalaget vinner under ordinarie tid ger omkring 1.48 gånger insatsen.

Det mesta talar förstås för att Chelsea kommer vara det bättre laget här, men utgången känns inte alls helt given. Middlesbrough har visat sig vara väldigt svåra att tas med och även om Chelsea är snäppet bättre än Man United och Spurs så tror jag att det här kan bli jämnt.

Chris Wilder vet hur man sätter ett försvarsspel och man har bara släppt in totalt ett mål i de två senaste FA-cupmatcherna. Därför finner jag ett bra spelvärde i ett underspel. Mitt spel blir att det kommer göras under 3 mål (asian handicap) till 1.66 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian)
Odds: 1.66
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:15, lördag 19 mars 2022
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: