Speltips, Middlesbrough – Queens Park Rangers 20/11: Ruggigt hemmastarka

Simon Pålsson Publicerat: 20 november 2015

Middlesbrough har haft en minst sagt fin inledning på den här säsongen. Efter ett uppehåll på närmare två veckor får de besök av ett ojämnt och formsvagt Queens Park Rangers.

På grund av det i efterhand ganska trevliga landslagsuppehållet som varit har det varit lite snålt med fotboll på sajten under den sista veckan. Den här helgen är ligafotbollen runt om i Europa tillbaka och ni kan åter räkna med ett brett utbud av fotboll hos oss.

I Championship spelas precis som vanligt en fredagsmatch. Den här gången är det Queens Park Rangers som besöker Middlesbrough för en minst sagt tuff bortamatch. Lagen har haft två veckors vila inför matchen, något som gör det svårt att veta exakt var de står.

En sak som dock är säker är att gästerna inte haft någon vidare bra säsongen så här långt. Det går minst sagt knackigt för Londonlaget, som visserligen har samlat ihop 20 poäng på 16 matcher och därigenom placerat sig i mitten av tabellen. Dessvärre har spelet haltat och poängskörden håller inte riktigt måttet om laget vill leva upp till ambitionen om att slåss i toppstriden.

Hemmastarka Middlesbrough

För hemmalagets del ser det betydligt bättre ut. Laget har tio poäng mer än sina motståndare för dagen och ligger därmed fyra i tabellen. Det innebär att de i skrivande stund ligger på en plats som betyder playoff.

Allra främst är det spelet på hemmaplan som varit segerreceptet för Middlesbrough. På sina sju senaste hemmamatcher har laget tagit sex vinster och släppt in ett enda mål. Ja, ni läste rätt. Sju spelade matcher, sex vinster, sex hållna nollor och totalt 15-1 i målskillnad. Ett minst sagt starkt facit.

Lägg där till att Queens Park Rangers haft det minst sagt svårt att göra mål på sistone. Laget har nollats i fyra av sina fem senaste matcher och åker alltså nu till en arena där det gästande laget fått vänja sig vid att inte få in bollen. Till den här matchen saknas dessutom Armand Traore, medan viktiga Jamie Mackie är osäker till spel. Hemmalaget har en full trupp att tillgå.

Med det i åtanke tycker vi att MyBet är väldigt generösa som ger oss närmare dubbla fläsket på att båda lagen inte ska göra mål i matchen. 1,95 gånger pengarna är ett bra odds och där ligger MyBet en tiondel över de flesta av sina konkurrenter. Vi passar på.

Speltips:

Speltips:  Båda lagen INTE göra mål
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  MyBet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, fredag 20/11
TV:    Matchen sänds inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Middlesbrough  1,73 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort  3,80 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Queens Park Rangers  5,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål  2,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Under 2,5 mål  1,85 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: