Speltips Milan – Parma, 1/2: Uruselt Parma ska inte kunna stå emot Milan

Spelbloggare Publicerat: 1 februari 2015

milan parma 1/2Buropen mot Pippo Inzaghi börjar ljuda allt högre. Milan har halkat ner på den undre tabellhalvan och hemmamatchen mot jumbon Parma kan betyda tränarens vara eller icke vara.

Tre raka förluster, inte en enda vinst på de fem senaste matcherna i Serie A. Milan söker inte bara efter vinster, utan även identitet i spelet. Man har inte visat prov på offensiv fantasi eller frejdighet på sistone, till skillnad från i början av säsongen.

I 13 av Milans 20 seriematcher har det blivit max två mål. Den enda spelaren som regelbundet producerat framåt är fransmannen Jeremy Ménez – med sina tio gjorda strutar.

Man har flera skadade spelare i backlinjen och i den senaste seriematchen mot Lazio åkte mittbacken Menez på ett rött kort och är sålunda avstängd här.

8/9 matcher förlorade på bortaplan

Parma är toksist i Serie A och kommer att trilla ur serien. Inte ens den mest optimistiska skulle kunna tro att de har en chans att klara kontraktet. Spelarna har själva insett detta och ofta ser de helt omotiverade ut på planen.

På bortaplan har man förlorat åtta av nio matcher, varav fyra av dem med minst två måls marginal. Parma är sannerligen en passande uppgift för Milan som behöver en vinst för att vända på den tråkiga trenden.

Liksom Milan har Parma flera spelare borta och den redan tunna truppen är ännu tunnare.

Trots usel form ska Milan helt enkelt vinna mot en jumbo utan självförtroende, förmodligen med marginal. Ettan -1,0 mål AH (pengarna tillbaka vid uddamålsvinst) spelas till dubbla pengarna.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Milan 1,57 bwin logo 250 kr
Oavgjort 4,10 unibet logo 1 200 kr
Parma 7,00 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,95 ladbrokes logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,95 comeon logo 3 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Milan -1,0 mål AH
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Söndag 20:45, 1/2
TV:  tvtolv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller. (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson