Speltips, Milan – Sampdoria 12/4: Decimerat Milan lär få problem på San Siro

Spelbloggare Publicerat: 12 april 2015
milan sampdoria 12/4
Foto: Bildbyrpn

Sampdoriaspelarna tar sitt pick och pack från Genua till Milano, för att ta an ett decimerat Milan och flera faktorer talar för att de ska kamma hem minst en pinne från San Siro. Skynda fynda – oddsdropp är att vänta.

Milan har efter en del positiva resultat smugit upp till den övre tabellhalvan, men glappet upp till Europaplatserna är alltjämt för stort för att plocka in på så pass få matcher som faktiskt återstår. Tränaren Pippo Inzaghi må ha stärkt sina aktier någorlunda – men tillräckligt för att få fortsätta nästkommande säsong? Mycket tveksamt.

Det har ju varit en karusell på tränarfronten för den forna toppklubben. Ägare med alltför stort förtroende till sin trupp, finner istället problemet hos tränarna. Bara att inse, Milan håller inte kvalité för att slåss med Juventus eller ute i Europa på allvar längre. Gör om, gör rätt.

Marknaden och oddssättarna har ändå fortfarande en stor förkärlek till Milan – och inte sällan hittas värde i deras motståndare. Här är ett praktexempel, ettan står i så lite som dubbelt – detta mot ett Sampdoria som just nu har en Europabiljett i fickan, även om konkurrensen om platserna är enorm.

Oddsen motsvarar inte verkligheten

Gästerna fick se sin vinstsvit på fyra matcher bruten senast mot Fiorentina på bortaplan efter 0-2, men att dra större växlar av den prestationen vore bara naivt. ”Violerna” är urstarka för tillfället, inte minst på hemmaplan. Inte mycket som tyder på att Sampdoria skulle falla in i en formdipp framöver, i de två matcherna innan förlusten vann man mot Inter och Roma. Bara att kavla upp ärmarna och köra vidare.

Nu möter man ett decimerat Milan med spelare som Giacomo Bonaventura, Keisuke Honda och Riccardo Montolivo borta. De har förvisso vunnit de två senaste matcherna, dock utan att briljera och trean mot Palermo förra veckan plockades tack vare en stor gnutta tur.

Sampdoria har bara en nämnvärd spelare på frånvarolistan, Vasco Regini. Såklart ett minus, men Milans situation får klassas som flera snäpp värre.

Milan ska som minst stå i runt 2,30-2,40 här och när vi får 1,90 för Sampdoria +0,5 mål AH (polletter in vid oavgjort och bortavinst) tvekar jag inte en sekund på att slussa in en insats en bra bit över medel. Skulle bli förvånad om oddsen inte justeras närmare avspark, så rekommenderar att klippa till så fort som möjligt.

Unik bonus, bara hos Spelbloggare.se

Redbet erbjuder en grym bonus bara för våra läsare. Klicka här och ange bonuskoden SBLOGG så får ni 1 200 kronor bonus på din första insättning jämfört med 50€ om ni går via deras egen webbsida.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Milan 2,00 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 3,45 titanbet logo 1 000 kr
Sampdoria 4,25 bwin logo 250 kr
Under 2,5 mål 1,81 betsson logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,07 unibet logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Sampdoria +0,5 mål AH
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Söndag 20:45, 12/4
TV:  tvtolv logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson