Speltips, Milan – Torino 24/5: Inzaghis adjö till San Siro?

Spelbloggare Publicerat: 24 maj 2015

I mittenskiktet av Serie A har vi ett helt betydelselöst möte mellan Milan och Torino på schemat. Trenden talar för en jämn match – och vi tror att det fortsätter på samma spår.

Lidande. Så kan vi redan nu summera Milans säsong när två matcher återstår av serien. Man har gjort historiskt usla resultat och parkerar på en anonym elfteplats – en enorm besvikelse. Klubbens anfallslegendar och numera tränare Filippo Inzaghi är svårt hotad på sin post och detta väntas bli hans sista match som Milantränare.

Men börjar man verkligen i rätt ände? Det är bara att inse att Milans trupp inte håller för toppen och mycket av kritiken som slängts i anstiket på ”Pippo” är, enligt undertecknad, helt obefogad. Skulle vara intressant att se vad han kan åstadkomma, om han nu får stanna kvar som tränare, när det utlovats stora spelarinvesteringar.

Bortsett från 2-1-vinsten hemma mot Roma i början av månaden, är formraden fylld av röda resultat. Fyra av de fem senaste matcherna har förlorats och nu senast åkte man på en rejäl käftsmäll av Sassuolo när siffrorna skrevs 3-2 på Mapei Stadium.

Torino hittas två platser över Milan, vilket får ses som okej – även om det fanns vissa förhoppningar om en Europaplats. De har också bara enstaka platser att spela för och kan kliva in på San Siro utan större press.

Formen är sådär. Fina prestationer avverkar klart sämre sådana – förra veckan besegrades Chievo med stabila två mål mot nollan, men veckan innan dess åkte man på en förnedrande 1-5-förlust borta mot Genoa. Ser vi över en längre period, är det ändå mestadels bra resultat man fått bjuda sina fans på.

Potentiella matchvinnare missar matchen

Milan är extremt skadedrabbade med hela nio spelare out; de flesta av dessa har varit borta sedan en tid tillbaka, men efter korten senast är de betydande pjäserna Jérémy Ménez samt Giacomo Bonaventura utanför truppen, precis liksom mindre betydande Suso.

Torino kommer till spel utan Fabio Quagliarella, Nikola Maksimovic, Maxi Lopez och Alexander Farnerud. Stora skadeprolem för båda parter med andra ord.

Det är framförallt udd som försvinner åt båda håll. Båda lagens bästa målskyttar saknas och då kan chanserna bli svårskapta. Således större sannolikhet att det blir målsnålt – och sannolikt också jämnt målmässigt när potentiella matchvinnare försvinner ur bilden.

Båda lagen är hyfsat kryssglada; Milan har 13 oavgjorda på 36 matcher och Torino 12. Som känt har de oavgjorda resultaten varit framgångsrika spel under årets Serie A-säsong.

De tre senaste inbördesmatcherna dessa två emellan har också slutat oavgjort. Den trenden bör ses med god möjlighet att förlängas och krysset spelas med en mindre insats till trevliga 3,40 gånger pengarna.

Speltips:

Speltips: Oavgjort
Odds: 3,40 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes (1 000 kr bonusspel)
Spelstopp: Söndag 20:45, 25/5
TV / Stream:  tvtolv logo (TV-tablå)

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Milan 2,50 williamhill logo
Oavgjort 3,40 ladbrokes logo
Torino 2,95 bwin logo
Över 2,5 mål 1,75 mybet logo
Under 2,5 mål 2,17 betsson logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: