Speltips Millwall – Huddersfield 16/3: Jämna förutsättningar

Martin Efvergren Publicerat: 15 mars 2022

Ett försvarsstarkt Millwall gästas av topplaget Huddersfield Town i Championship. Matchen spelas onsdagen den 16 mars 2022 med avspark kl 20:45.Ingress

Millwall – Huddersfield

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Millwall FC har en stark trend den senaste tiden. Visserligen har man kryssat sina två senaste matcher, men på sina tio senaste matcher har man endast en förlust. Därtill har man hållit nollan i sju av dessa tio matcher.

Millwall kommer nu från fyra raka matcher där man hållit tätt bakåt. I de två senaste matcherna har man ställts mot tufft motstånd i form av Blackburn och Middlesbrough och båda de mötena har slutat 0-0.

Millwall har spikat igen bakåt och det har gjort att man klättrar upp på en elfte plats i Championship. Efter 36 spelade matcher har man tagit 54 poäng och avståndet, i den mycket jämna tabellen, är endast tre poäng upp till en positiv kvalplats (topp-6).

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Spelvärde på Huddersfield

Huddersfield Town har tagit 63 poäng på sina 37 spelade matcher och innehar därmed tredjeplatsen i Championship. Upp till Bournemouth på andra plats är differensen just nu endast två poäng, men de sistnämnda har då tre matcher färre spelade.

Huddersfield trend är oerhört stark i ligaspelet. Där har man inte förlorat sedan slutet av november. För drygt två veckor sedan åkte man dock på sin första förlust sedan dess, men det var i FA-cupen mot Nottingham Forest.

I Championship kommer Huddersfield från ett kryss borta mot West Bromwich. Man tappade då en 2-0-ledning till 2-2 i matchens slutminuter. Dessförinnan hade man radat upp fyra raka segrar i ligaspelet.

Millwall och Huddersfield möttes senast i oktober. Hemmalaget Huddersfield kunde då vinna med 1-0 efter ett sent mål inprickat av trotjänaren Jonathan Hogg.

När de nu möts igen är förutsättningarna jämna. Millwall gäller emellertid som knappa favoriter då ett spel på hemmalaget ger omkring 2.40 gånger insatsen.

Det har varit oerhört målsnålt i Millwalls matcher den senaste tiden. De har, i princip, slutat att släppa in mål och totalt sett är man Championships näst målsnålaste lag.

Som jag ser det finns det ändå ett spelvärde på Huddersfield här. Spanjoren Carlos Corberan har gjort ett väldigt fint jobb med det här laget och man är alltså obesegrade i ligaspelet sedan i november. Mitt spel blir att Huddersfield klarar minst ett kryss till 1.58 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 1.58
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, onsdag 16 mars 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: