Speltips, Modo – Leksand 1/4: Nu ska det äntligen avgöras!

Simon Pålsson Publicerat: 31 mars 2016

Den sjunde, sista och helt avgörande matchen mellan Modo och Leksand står för dörren. Nu ska det äntligen avgöras vilket av de båda lagen som får spela SHL-hockey säsongen 2016/2017.

Då ska det äntligen avgöras. Vilket blir det fjortonde och sista SHL-laget till nästa säsong? Det har varit en minst sagt svängig kvalserie mellan Modo och Leksand, där Leksand krigat sig tillbaka gång efter gång efter gång.

Visst, det finns en viss skillnad i högstanivå mellan de här båda lagen och visst känns Modo som ett mer färdigt SHL-lag. Detta till trots har Leksand charmat hela hockeyälskande Sverige genom att vinna när det verkligen, verkligen gäller.

Med kniven mot strupen har Leksand visat sig vara som allra bäst och då har Modo helt enkelt inte orkat stå emot. Kanske är detta någonting som talar för Leksand inför den sista, sjunde och avgörande matchen mellan lagen? Hemmaplansfördelen i all ära, men när allting ska avgöras är det andra aspekter som spelar in ännu mer.

Det här kan går hur som helst

Utan tvekan är det Modo som är favoriter här. Med en fullsatt arena i ryggen kommer laget gå in med en väldig energi i den här matchen, men med förväntningar kommer också press. Kan Modo hantera detta minst sagt utsatta läge när de har allting att förlora?

I våra ögon kan det gå hur som helst och det är lite förvånande att spelbolagen trots allt håller Modo som så överlägset stora favoriter. Vi tror att gästerna kommer streta emot bra och göra det väldigt jobbigt för hemmalaget.

Leksand har sett allt hetare ut på slutet och vi tror att de trycker in åtminstone två puckar. Därför spelar vi Leksand över 1,5 mål (ordinarie tid) till 1,70 gånger pengarna hos Bwin. Med det sagt kan matchen mycket väl sluta 7-2 till Modo.

Det har varit svårt att hänga med i den här matchserien och lagen har blandat väldigt bra insatser med rejäla bottennapp i matchen efter. När allting ska avgöras, när en hel säsongs öde kokas ner i en enda match, tror vi dock inte att något lag viker ner sig fullständigt. Det här blir en tight historia.

Speltips:

Speltips:  Leksand över 1,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,70 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp:  19:30, fredag 1/4
TV:   tvtolv logo cmorelive logo (TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo tv4sport logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Modo  1,55 unibet logo
Oavgjort  4,85 betrally logo
Leksands IF  5,25 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 4,5 mål  1,71 unibet logo
Under 4,5 mål  2,15 bwin logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: