Speltips, Modo – Linköping 16/11: Ett klart bättre lag

Simon Pålsson Publicerat: 16 november 2015

Den omedelbara effekten av tränarbytet varade bara en match, men Modo hoppas få revansch när Linköping kommer på besök. Vi har hittat ett speltips till över dubbla fläsket inför matchen.

Ett fortsatt formsvagt Modo tar sig an ett Linköping som haltat lite på sistone. Laget spelade nämligen ett tufft dubbelmöte, back to back, mot Växjö Lakers efter uppehållet och förlorade dessvärre båda matcherna.

Modo, som kickade sin tränare Larry Huras under uppehållet förra veckan, tog en stark bortaseger mot Färjestad i första matchen efter uppehållet, men förlorade sedan stort hemma mot Örebro HK senast, hela 5-0.

Det gör att hemmalaget i den här matchen nu har åtta förluster på sina nio senaste matcher och det där tränarbytet fick inte mer långtgående effekter än en enda match, om det inte plötsligt ser bättre ut igen nu när Linköping kommer på besök.

Ett klart bättre ishockeylag

Faktum är att gästande Linköping måste ses som ett klart bättre ishockeylag än Modo. Både offensivt och defensivt är lagbygget mer komplett och som enhet finns det en större potential. Det finns fortsatt mycket att jobba på i Modo för att de ska hitta tillbaka till gamla höjder.

Linköping har allt som allt gjort en godkänd säsong och har nu placerat sig på femte plats i tabellen. Det är betydligt bättre än nästjumbon Modo, men känslan är att Linköping kan ha ytterligare en växel att lägga in. Det finns visserligen ingen anledning att slösa bort den redan nu.

I det här mötet håller vi hur som helst gästerna som väldigt klara favoriter. Dels är Modo ett lag som läcker både mål och poäng, men Linköping har också en härlig trend med tre raka vinster mot just Modo. De tre vinsterna har en total målskillnad på 16-6. Utklassning.

Ja, som ni hör tror vi att Linköping tar den här matchen. Hos TitanBet får vi över dubbla fläsket på den raka tvåan (Linköping vinna under ordinarie tid) och det måste vi syna. 2,05 är det exakta oddset och där tvekar vi inte en sekund.

Speltips:

Speltips:  Linköping vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,05 (Jämför alla odds)
Bolag:  TitanBet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, måndag 16/11
TV:   cmoresport logo (TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Modo  3,25 ladbrokes logo
Oavgjort  4,55 betrally logo
Linköping  2,05 unibet logo
Över 4,5 mål  1,55 betway logo
Under 4,5 mål  2,50 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: