Speltips Moldavien – Polen 20/6: Tillknäppt

Martin Efvergren Publicerat: 20 juni 2023

Moldavien är stora underdogs när man tar emot Polen i tisdagens omgång av EM-kvalet. Matchen spelas den 20 juni 2023 med avspark kl 20:45.

Moldavien – Polen

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

I EM-kvalets grupp E gick Polen och Tjeckien in som favoriter och de båda toppar också den tidiga tabellen just nu. Moldavien har tagit två poäng på tre matcher och lär, som väntat, inte kunna utmana om en topplacering.

Moldavien inledde EM-kvalet med en, på pappret, överkomlig uppgift då man gästades av Färöarna, men till slut fick man vara nöjda att med en poäng. Detta sedan man kvitterat till 1-1 på straff i slutminuterna. Därefter stod man för en fin insats då man lyckades få med sig 0-0 från hemmamötet mot Tjeckien.

I lördags gick man sedan på nytt mållösa i bortamatchen mot Albanien där man föll med 2-0.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Moldavien håller ihop det

Polen fick ingen lysande start på det här EM-kvalet då man föll med 3-1 borta mot huvudkonkurrenten Tjeckien. I synnerhet var det en mardrömslik inledning där tjeckerna gick ifrån till 2-0 redan efter knappa tre minuters spel.

Sedan dess har emellertid Polen hämtat sig. I den andra kvalmatchen i mars kunde man besegra Albanien hemma med 1-0 och i fredags följde man upp den segern med att slå Tyskland med samma siffror i en träningslandskamp.

Portugisen Fernando Santos är ny förbundskapten för Polen sedan årsskiftet och han valde att formera en relativt ordinarie elva mot Tyskland. Det gav alltså en meriterande och prestigefylld seger, men man kan inte dra fördel av att ha vilat sina spelare i form inför den här tävlingsmatchen.

Hursomhelst är det här en match som Polen bör vinna och man gäller också som klara favoriter. Ett rakt spel på bortalaget ger endast omkring 1.20 gånger insatsen.

Moldavien lyckades neutralisera Tjeckien när de var på besök i mars och jag tar inte för givet att det här blir någon enkel och klar polsk seger. Jag tror att moldaverna kommer hålla ihop det ganska väl och mitt spel blir att det görs under 2.5 mål totalt till 2.10 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 2.10
Bolag: Betinia
Spelstopp: 20:45, tisdag 20 juni 2023
TV: 
Stream:  viaplay logo