Speltips, Moldavien – Sverige 27/3: Kan Sverige lösa upp de moldaviska knutarna?

Spelbloggare Publicerat: 27 mars 2015
moldavien sverige 27/3
Foto: Bildbyrån

Jakten på en EM-biljett försätter för vårt blågula landslag när de tar picket och packet till Chisinau för att ta an Moldavien på Zimbru Stadium. Vi satsar polletterna på att det blir sena mål.

Ladda upp spelkassan: Här hittar ni en guide till de bästa insättningsbonusarna just nu.

Tillsammans med Liechtenstein är Moldavien gruppens slagpåse och mot dem måste helt enkelt tre pinnar inkasseras och förhoppningsvis även några baljor plus i målskillnaden. Moldaviens facit efter de inledande fyra matcherna är en pinne, vilken överraskande kom mot Ryssland medan man faktiskt förlorade med 0-1 hemma mot nämnda blåbärsnationen Liechtenstein.

Försvarsspelet brukar kunna hållas hyfsat tät; mot Ryssland släpptes endast ett mål in och mot Österrike, två. Offensivt däremot, där har de inte mycket att sätta emot och även om Sveriges defensiv är en stor akilleshäl, borde Erik Hamréns mannar lyckas hålla tätt bakåt.

Värden laddade upp med två vänskapsmatcher förra månaden; facit blev förlust mot Rumänien och oavgjort mot Kazakstan.

Enligt Sportsmole är detta en tänkbar startelva i fredagens batalj:
Cebanu; Armas, Epureanu, Golovatenco, Racu, Patras, Ioniţa, Gatcan, Cojocari, Dedov, Spataru.

Sverige har alltjämt en nolla i förlustkolumnen, men bara vunnit en av fyra matcher. Anmärkningsvärt är att de tre oavgjorda matcherna alla slutat 1-1 – i två av dem har mål släppts in inom de inledande 10 minuterna. Räknar med att Hamrén talat och pushat om att spelarna ska vara ”där” redan i början.

Den preliminära startelvan ser ut som följer:
Isaksson; Bengtsson, Jansson, Granqvist, Olsson; Larsson, Ekdal, Källström, Zengin; Ibrahimovic, Kiese Thelin.

Zlatan och Thelin verkar alltså bilda anfallspar. Är själv lite tveksam till det och hade hellre sett en djupledslöpare bredvid Zlatan, exempelvis Marcus Berg som verkar ha hittat formen i sitt klubblag. Hur som helst, en till största delar väntat startelva.

Sena mål?

Gästerna är självklart stora oddsfavoriter och tvåan betalar så lite som 1,45x. Moldaviens stod upp bra mot mot Österrike och Ryssland, vilket får oss att tycka det är för snålt för att syna. Inte heller handikappspelen är intressanta. Kan se visst värde i krysset till 4,75x, men vi blickar bort från 1×2-marknaden – mot en annan; när målen kommer.

Med sitt täta försvarsspel kan det dröja en stund innan Sverige hittar luckor bakom Moldaviens backlinje – jag tror att det kan bli lite av en kamp mot klockan och skulle inte bli förvånad om första målet kommer mellan matchminut 60-70, då knutarna brukar kunna lösas upp när ett klart sämre motstånd står på andra planhalvan.

I tre av Moldaviens fyra senaste matcher har flest mål gjorts i den andra halvleken. Mot Ryssland kom båda sista 45. Sverige har tre i följd där det stått 0-0 i halvtid och det blivit mål i andra.

Flest mål i andra halvlek finns till 2,20x hos Bwin och det synas med en medelinsats.

Förhöjt odds, spela Sverige till 3,0!

Titan Bet ger alla nya kunder möjligheten att ta del av tre riktigt sköna erbjudanden inför Sveriges match mot Moldavien.

1. Satsa upp till 10$ på att Sverige vinner till deras ordinarie odds och om Sverige vinner betalas mellanskillnaden från det ordinarie oddset till 3,0 ut som gratisspel inom 48 timmar.

2. Ni får dessutom en insättningsbonus om 100% upp till 1 000 kronor.

3. Om ert första mobilspel förlorar återbetalar dem det år er (max 10$).

Klicka här för att läsa mer och ta del av erbjudandet!

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Moldavien 10,00 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 4,75 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Sverige 1,45 redbet logo 1 200 kr
Under 2,5 mål 1,77 redbet logo 1 200 kr
Över 2,5 mål 2,10 comeon logo 3 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Flest mål i andra halvlek
Odds: 2,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: Fredag 20:45, 27/3
TV:  kanalfem logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson