Speltips, Montpellier – Paris Saint-Germain 21/8: Nya hörnpolletter

Spelbloggare Publicerat: 21 augusti 2015

Tabelljumbon möter serieledaren i Ligue 1 – Montpellier mot Paris Saint-Germain. Hörnspelen prickar just nu väldigt bra för oss på Spelbloggare och vi fortsätter rikta oss mot den marknaden.

Nu har det ju bara gått två omgångar och Montpellier ska klara av att undvika bottenstriden. Det blev en, sett till materialet, imponerande sjundeplats i serien under fjolåret. Undertecknad tror att laget får vara förberedda på att sjunka lite i tabellen, men en plats i mittenskiktet skulle jag tippa dem.

Illa började det också för Montpellier; man förlorade med 0-2 hemma mot nykomlingen Angers i premiären och nu senast blev det 0-1-torsk borta mot Rennes. Udden finns inte där och efter den starten är det inte mycket som talar för att man ska kunna sätta stopp för PSG:s frammarsch.

Sex pinnar av sex möjliga har alltså kammats in av PSG hittills, detta efter en bortavinst mot Lille och hemmavinst mot Gazélec Ajaccio trots att de två mest lysande stjärnorna i Zlatan Ibrahimovic och Angel Dí Maria varit och alltjämt är out. Ett solitt försvarsspel har varit nyckeln och målvakten Kevin Trapps serienolla är fortfarande intakt.

Nytt underspel

Allt talar för att Paris Saint-Germain hämtar in ännu en trea till tabellen och befäster sin förstaplats medan Montpellier således blir kvar fastkedjade i botten – men 1,50x räcker inte för den raka tvåan och undviks. Det finns fortfarande saker att förbättra för mästarna och helt övertygande har man ännu inte varit.

Istället fortsätter vi på hörnspåret. Som nämndes i PSG:s senaste rek är det med all sannolikhet de som inneburit bäst återbäring för oss på Spelbloggare – detta främst tack vare oddssättarnas fortsatta tro på hörnor när de spelar.

I deras premiärmatch satte vi under 2,5 mål till 1,70 och nu senast under 9,5 hörnor till 1,91x. Nu testar vi det sistnämnda spelet även här, om än till lite sämre betalt: 1,82 x polletterna.

PSG eftersträvar alltid efter ett stort bollinnehav, men anfaller centralt och är i regel hörnsnåla. Man kommer, som alltid i Ligue 1, tillåtas spela runt rätt oattackerat och från värdens sida kan vi räkna med rätt få hörnsparkar.

Hörnstatistiken i PSG:s senaste matcher är: 5, 5, 8, 5, 6, 8, 3, 9, 9. Nio i följd som klivit under linan med andra ord, så det är tveklöst att underspelet är av värde till 1,82x, vilket erbjuds av Unibet.

Speltips:

Speltips: Under 9,5 hörnor
Odds: 1,82 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, fredag 21/8
TV:  viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:  cmoreplay logo tv4sport logo

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Montpellier 8,50 titanbet logo
Oavgjort 4,20 bwin logo
Paris Saint-Germain 1,50 williamhill logo
Över 2,5 mål 2,10 superlenny logo
Under 2,5 mål 1,77 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: