Speltips, Montréal – New Jersey 7/1: Vänder hem efter lång roadtrip

Emil Jakobsson Publicerat: 6 januari 2016

Montréal Canadiens återvänder hem i natt när de tar emot New Jersey Devils efter åtta raka matcher på bortaplan som slutade i sex förluster. Ny energi inför hemmapubliken nu?

Montréal Canadiens startade säsongen strålande och nio raka segrar men med takt med skadorna har laget tappat ordentligt med fart. De har nu förlorat hela 12 av deras 15 senaste matcher och det syns även i tabellen där ligans tidigare bästa lag nu ligger sexa i den östra konferensen bara två poäng före nattens motståndare.

Även hemma i Montréal har resultaten inte gått med dem den senaste tiden. De har förlorat två raka hemmamatcher och fyra av de fem senaste.

Gästande New Jersey Devils har samtidigt en fin formkurva just nu. De förlorade med 0-1 mot Detroit nu senast men hade innan det fyra segrar på de fem senaste matcherna. Nyckeln till framgången är deras täta försvarsspel och bra målvaktsspel från Cory Schneider som spikar igen. På bortaplan har de vunnit tre av deras fem senaste.

Det har varit jämna matcher mellan de två lagen då de tre senaste matcherna mellan de har gått till förlängning/straffar. En annan intressant detalj är att New Jersey vunnit hela 10 av de 13 senaste bortamatcherna mot Montréal vilket är otroligt starkt.

Mycket talar för underspelet

Vi får 1,77 gånger pengarna på under 5,0 mål inklusive övertid (pengarna tillbaka vid prick fem mål) hos Betway och enligt mig finns det mycket som talar för en målsnål match.

Av Montréals sju senaste hemmamatcher har fem stycken gått under 5,0 mål och två stycken har haft prick fem mål. Senast de spelade över 5,0 mål på hemmaplan var den 22 november.

New Jersey är samtidigt ett otroligt tätt defensivt lag vilket deras senaste 0-1-förlust är ett tydligt kvitto på. På deras åtta senaste matcher har bara en gått över 5,0 mål (fem under 5,0 och två stycken prick 5,0). På bortaplan har bara en av de sju senaste matcherna gått över 5,0 mål.

Montréal är dessutom pressade att vinna nu när de återvänder hem efter sin roadtrip och med tanke på deras svaga resultat kan det mycket väl bli mentala knutar om de inte får tidig utdelning vilket talar för underspelet.

Speltips:

Speltips: Under 5,0 mål (pengarna tillbaka vid prick fem mål)
Odds: 1,77 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Kl 01:00, natten mot torsdag
TV:  viasathockey logo  (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Montréal Canadiens 2,1 redbet logo
Oavgjort 4,0 nordicbet logo
New Jersey Devils 3,3 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 5,0 mål 2,2 williamhill logo
Under 5,0 mål 1,77 betway logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: