Speltips, Muller – Bemelmans 1/9: Vi fortsätter på den inslagna vägen

Simon Pålsson Publicerat: 1 september 2015

Mer tennis från US Open. Gilles Müller får en riktig mjukstart i turneringen och vi tycker oss ha hittat ett överraskande bra speltips inför matchen.

Nu hoppar vi direkt på nästa spel och passar också på att återigen nämna att ni kan streama hela US Open via bet365. Registrerar ni er via Spelbloggare får ni dessutom en bonus på 1 000 kr. Klicka här och ta del av erbjudandet.

Gilles Müller börjar komma till åren, men 32-åringen är fortfarande en fantastisk tennisspelare som sprattlar till med imponerande insatser då och då. Det gångna säsongen har varit en väldigt bra sådan för Gilles Müller, som har blivit stabil i sitt spel och på så sätt tar sig förbi på pappret sämre motståndare utan större bekymmer.

När 32-åringen nu går in i US Open stöter han på en spelare som inte är så känd för den breda massan. Ruben Bemelmans är en belgisk tennisspelare som länge legat runt 100-strecket på rankingen och som förmodligen aldrig kommer att bli mycket bättre än så. Belgaren är helt enkelt inte tillräckligt mångsidig i sitt spel och han har uppenbara problem när han spelar på ATP-touren.

På Challenger-touren händer det att han går långt, men mot spelare som är bättre rankade än honom själv tar det nästan alltid stopp. Gilles Müller tillhör visserligen inte den yttersta världseliten, men 32-åringen är en betydligt stabilare och spetsigare tennisspelare och kommer att bli för tuff för Ruben Bemelmans.

Vi fortsätter med resultatspelen

Hittills har vi levererat två speltips under US Open och båda har varit resultatspel. Det är en trend vi fortsätter med, just eftersom vi tycker att oddset är alldeles för högt den här gången också. Ruben Bemelmans ska inte ha något att sätta emot mot Gilles Müller och vi tror helt enkelt att den sistnämnda gör processen kort.

Hos Unibet kan vi spela Gilles Müller -2,5 set (det vill säga 3-0) till 2,07 gånger pengarna. I våra ögon är det en fantastisk felvärdering och hade vi satt oddsen skulle det landa minst tre tiondelar lägre. Därför måste vi helt enkelt utnyttja oddset innan det är för sent.

Nu börjar US Open. Öppna ett konto för att både streama och betta på turneringen. I samarbete med Spelbloggare.se kan du nu registrera dig och få tillgång både till en bonus på 1 000 kr och streams från US Open. Klicka här och ta del av erbjudandet hos bet365!

Speltips:

Speltips:  Gilles Müller -2,5 set
Odds:  2,07 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 19:45, tisdag 1/9
TV:    eurosport logo(TV-tablå)
Stream:   bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Gilles Müller  1,16 unibet logo
3-0  2,00 unibet logo
Ruben Bemelmans  5,65 comeon logo
Över 36,5 game  1,82 expekt logo
Under 36,5 game  1,94 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: