Speltips, Muller – Soeda 31/7: Är japanen tillräckligt formtoppad?

Simon Pålsson Publicerat: 31 juli 2015

Två tunga segrar och fin tennis från japanen Go Soedas sida ger hopp inför matchen mot Gilles Muller. Vi har hittat ett fint speltips som mer än dubblar insatsen.

Go Soeda, den 114-rankade japanen, har bevisligen hittat formen. Det är ingen hemlighet att den snart 31-åriga japanen besitter en fin potential när han får spelet att sitta, men när han spelar som han gjort under inledningen av ATP Atlanta är det obegripligt att han inte är rankad bättre än vad han är.

Som bäst var Go Soeda nere på plats 47 för nästan exakt tre år sedan och japanen har på sin 12 år gamla ATP-karriär ännu inte plockat hem en titel. I enstaka matcher eller mot mellanbra motstånd har han dock en förmåga att sprattla till och när han träffat rätt i form är han en väldigt underhållande spelare att kolla på.

Kortväxta tennisspelare tenderar att kompensera för bristande serveförmåga med ett väldigt påtaglig inställning, ett intensivt spel och en förmåga att springa sönder bollarna. Det är också där Go Soeda har en styrka.

Under inledningen av ATP Atlanta har japanen nämligen slagit både Alexandr Dolgopolov och 27-rankade Adrian Mannarino. Att han trivs på Atlantas hardcourt är med andra ord helt uppenbart.

Gilles Muller klar favorit – men måste kämpa

För motståndet i den tredje omgången av ATP Atlanta står Luxemburgs bästa tennisspelare, Gilles Muller. 32-åringen är för närvarande rankad 52 i världen och kommer till turneringen med ett par fina månader bakom sig. Det som inte såg så lovande ut i våras har nu blivit en väldigt bra säsong för Muller, som hotat på Andy Murray och Jo-Wilfried Tsonga inom den senaste månaden. Därtill har han slagit Grigor Dimitrov i ATP London.

Att Gilles Muller har en hög högstanivå är med andra ord tydligt. På fyra möten mot Go Soeda har han också fyra segrar, men med tanke på japanens fina form kommer Gilles Muller behöva kämpa för att ta hem den här matchen. Vi ser Gilles Muller som klar favorit, men går in med inställningen att Go Soeda kommer att bjuda upp till dans.

Att vi med detta i åtanke får hela 2,05 gånger pengarna hos Betsson på att Go Soeda ska knipa minst ett set måste helt enkelt spelas. Vi hakar på det japanska tåget och hoppas att formen sitter i. Spelet heter Go Soeda +1,5 set och kan i vårt tycke spelas ner till åtminstone dubbla pengarna.

Dags för nytt spelkonto? Vi rekommenderar alltid William Hill! Om du är ute efter höga odds och breda marknader är William Hill bolaget för dig. Spelbloggare.se håller också bolaget som det bästa på marknaden just nu. Klicka här och passa på att säkra en bonus på 1 000 kr hos William Hill!

Speltips:

Speltips:  Go Soeda +1,5 set
Odds:  2,05 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 16:00, fredag 27/7
TV:    (TV-tablå)
Stream:    bet365tv logo Regler och villkor gäller.unibettv logo

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Gilles Muller  1,25 williamhill logo
2-0  1,80 unibet logo
Go Soeda  4,15 comeon logo
Över 22,5 game  2,05 comeon logo
Under 22,5 game  1,82 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: