Speltips, Nadal – Stakhovsky 12/8: Spanjoren bör göra processen kort

Simon Pålsson Publicerat: 12 augusti 2015

Sergiy Stakhovsky visade prov på slarvigt spel i öppningsomgången och kan få det svårt när Rafael Nadal nu står för motståndet. Vi har hur som helst hittat ett fint speltips inför matchen.

ATP Montreal Masters går vidare och trots att vi bara är i andra omgången har vi redan flera heta möten på schemat. Fördelen med turneringarna på 1000-nivån (Masters) är att de är stjärnspäckade och kompakta, eftersom de avgörs under en vecka. Det gör att startfältet består av nästan uteslutande väldigt bra tennisspelare.

Ett möte som inte lockar fullt så mycket i den andra omgången är matchen mellan Rafael Nadal och Sergiy Stakovsky. Båda tog sig vidare till den andra omgången tämligen enkelt, men ukrainaren Sergiy Stakhovsky visade prov på ett slarvigt och stundtals omotiverad eller oengagerat spel mot hemmahoppet Filip Peliwo. Trots att ukrainaren är en betydligt bättre spelare och hade kontroll på hela matchen lyckades han tappa andra set, trots ledning 5-2 (1-0 i set).

Det tyder på att han är slarvig i sitt spel och det kan komma att bli väldigt kostsamt när motståndet är av en helt annan klass. För på andra sidan nätet den här gången står ingen mindre än Rafael Nadal. Då blir det andra bullar.

Rafael Nadal är för många steg upp

Rafael Nadal är nämligen på gång. Spanjoren, som fått de två senaste åren förstörda av skador, är på väg tillbaka till gammal god form och tog så sent som för cirka en vecka sen hem ännu en titel efter finalvinsten mot Fabio Fognini.

Nu är det Montreal Masters som gäller och spanjoren har goda minnen från den kanadensiska tävlingen. Rafael Nadal har nämligen plockat hem turneringen tre gånger, bland annat år 2013, precis innan skadebekymren började på allvar för honom. Trots att det är hardcourt är spanjoren hemma i Montreal Masters, det är uppenbart.

Sergiy Stakhovsky har aldrig haft turen att möta Rafael Nadal, men vår känsla är ganska solklar inför matchen. 29-åringen kommer att få det väldigt tufft mot spanjoren och vi var helt enkelt inte imponerade av vad han visade upp i sin första match i turneringen. Den typen av misstag och inställning kommer att kosta honom dyrt mot en taggad Rafael Nadal, som dessutom bevisligen trivs i just denna tävling.

Därför spelar vi Rafael Nadal -5 game till 1,80 hos ComeOn. Du kan spela -5,5 till 2,14 hos bland annat Guts, men vi väljer att vara på den säkra sidan och spelar -5. Det innebär att vi får pengarna tillbaka om det skulle sluta exempelvis 6-4, 6-3 till spanjoren.

Spelar du mycket på fotboll, tennis och ishockey? ComeOn är ett spelbolag som erbjuder breda marknader och marknadens högsta bonus. Via Spelbloggare.se får du en bonus på 3 000 kr plus en hängmatta när du registrerar dig hos ComeOn. Klicka här för att bli medlem och få bonusen på 3 000 kr!

Speltips:

Speltips:  Rafael Nadal -5 game
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  ComeOn (3 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 18:30, onsdag 12/8
TV:    cmoretennis logo(TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Rafael Nadal  1,09 redbet logo
2-0  1,31 redbet logo
Sergiy Stakhovsky  9,75 comeon logo
Över 20 game  1,82 superlenny logo
Under 20 game  1,93 superlenny logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: