Speltips, Napoli – Cesena 18/5: Nytt hörnspel från Serie A

Spelbloggare Publicerat: 17 maj 2015

Vi bjuder på ytterligare ett hörnspel i Serie A under måndagskvällen, när Europajagande Napoli tar emot Cesena, som saknar såväl självförtroende som form. Värden löser sin hörnlina?

Precis utskickade i Europa League-semifinalen av ukrainska Dnipro, har Napoli numera bara seriespelet att fokusera på. Allt talar för att man landar där man står just nu – på fjärdeplatsen – men det finns fortfarande en liten möjlighet att hoppa förbi Lazio. Skulle en trea plockas här, då är man tre bakom den nämnda konkurrenten och de ska dessutom spela mot varandra i den sista matchen.

Cesena, ja. Man kom från Serie B och ska nu skickas tillbaka – det är helt enkelt en helt annan nivå i högstadivisionen. Bara fyra av 35 matcher har vunnits och det håller inte, oavsett om man vid sidan av det spelar oavgjort relativt ofta.

Formen är usel för båda parter. Napoli förlorade, som nämnt, dubbelmötet mot Dnipro med uddamålet efter 0-1 i Ukraina. Mellan dessa matcher spelade man borta mot jumbon Parma, och där hämtades bara en pinne in efter 2-2. Tväruselt. Cesena är utan vinst i 10 raka matcher.

Generös hörnlina

Precis som i speltipset från Florens och matchen mellan Fiorentina och Parma, tänker vi att värden ska ha en god möjlighet att passera sin hörnlina. Cesena ser inte ens intresserade ut längre; inte vunnit på tio matcher och tenderar att falla ihop som ett korthus när det blåser.

Här ska bortalaget bara se till att inte bli helt bortgjorda på Stadio San Paolo; lär backa hemåt med fullt manskap oavsett vad det står på resultattavlan. Tänker med andra ord att Napoli tillåts hålla kvar taktpinnen även om man leder med ett eller två mål en bit in i den andra halvleken.

Napoli är också ett mycket pålitligt hörnlag och snittar 7,7 hörnsparkar per match – näst flest i hela Serie A. För Cesena är siffrorna omvända på bortaplan; 7,5 släpps till – näst flest.

Med lite halvdant självförtroende och för tillfället uddlös offensiv, kan det säkert dröja en stund innan första målet kommer, vilket talar ännu mer för att vi får se hörnor från Napolis håll denna måndagskväll.

Tittar vi på Cesenas senaste matcher på resande fot, har man släppt till 9, 10 respektive 14 stycken. Napolis lina är på 7,5 och överspelet testas till 1,75x hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Napoli över 7,5 hörnor
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Måndag 21:00, 18/5
TV / Stream:  (TV-tablå)

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor: / Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Napoli 1,18 betway logo
Oavgjort 8,50 betsson logo
Cesena 21,00 titanbet logo
Över 2,5 mål 1,40 bwin logo
Under 2,5 mål 3,35 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: