Speltips, Napoli – Genoa 26/1: De vinner brödramötet

Spelbloggare Publicerat: 26 januari 2015
napoli genoa 26/1
Foto: Bildbyrån

Napoli och Genoa är två klubbar med ett tätt vänskapsband och respektive fanskaror har stor respekt för varandra, men under måndagen får vänskapen stå åt sidan – då det vankas på Stadio San Paolo lagen emellan. 

Genoa är den italienska fotbollens kanske största skräll – i positiv bemärkelse. Man har härjat uppe i toppen hela säsongen, men på sistone fallit tillbaka i gamla mönster. Ynka två pinnar har spelats in på de fem senaste matcherna – och nu skiljer det fem upp till just Napoli som hittas på Europaplats.

Båda dessa kryssen har kommit på hemmaplan, borta har man tre raka förluster mot lag som dessutom hittas under dem själva i tabellen.

Vi räknar bort Genoas bästa målskytt, Alessandro Matri (7), från spel. Den rutinerade måltjuven är vadskadad och utan honom tappas självklart tyngd och skicklighet framåt. Enormt minus.

Bekväm hemmaseger?

Napoli är inte nöjda med sin nuvarande femteplats, men har en match mindre spelad än konkurrenterna ovan och vid en trea återtar de tredjeplatsen, vilken innebär kval till Champions League. Detta är alltså en, för deras del, extremt viktig match. Endast tre pinnar räknas.

På planen imponerar inte Napoli fullt ut för tillfället, men tack vare den individuella skickligheten som finns – främst i offensiven – lyckas de allt som oftast vinna.

Hemma på Stadio San Paolo ljuder refrängen alltid full fart framåt. Sex av de nio senaste matcherna på arenan har inte bara vunnits, utan det med minst två baljors marginal. Under denna perioden har till exempel tvåan Roma besegrats med två mål mot noll.

Laget har förvisso Walter Gargano avstängd, men i övrigt finns alla ordinarie spelarna att tillgå – och då ska det skilja en del mellan dessa två. Napoli -1,5 mål synas till 2,15 gånger fläsket hos Titan Bet.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Napoli 1,42 bwin logo 250 kr
Oavgjort 5,00 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Genoa 9,00 unibet logo 1 200 kr
Under 2,5 mål 2,27 betsafe logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,72 bwin logo 250 kr

 

Speltips:

Speltips: Napoli -1,5 mål AH
Odds: 2,15 (Jämför alla odds)
Bolag: Titan Bet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Måndag 21:00, 26/1
TV:  tvfyrasport logo bet365tv logo Regler och villkor gäller. (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson