Speltips, Napoli – Inter 19/1: Kvartsfinalfokus och dubbla spel

Spelbloggare Publicerat: 19 januari 2016

Kvartsfinal på tisdagsmenyn i Coppa Italia – Napoli mot Inter, vilka båda också slåss om scudetton, på Stadion San Paolo. Kortspel testas.

Toppfajt. Serie A-ettan mot trean – fyra pinnar emellan. De slåss alltså om både serie- och cuptiteln. Redan vidare till semifinalerna är Milan, Alessandria och förutom den här matchen återstår Lazio – Juventus.

Formkurvorna pekar åt helt olika håll. Inter, som ledde serien över nyår, har bara vunnit en av de fyra senaste matcherna; spelade oavgjort, 1-1, mot Atalanta senast. Är det möjligen reaktionen på den kanske något överdrivna poängskörden, i relation till hur spelet sett ut, under början av spelåret?

Napoli å andra sidan; de skövlar undan allt och har alltså klivit upp i topp. Fem vinster efter varandra har lösts, på hemmaplan är seriefacit 8-2-0 och även i cupen och Europa briljerar de på Stadio San Paolo. Som det brukar vara, helt enkelt.

Båda lagen är befriade från skador… Ingenting att behöva ta hänsyn till på den fronten.

I fem av de sju senaste inbördes matcherna har Napoli fått in minst två baljor. Samma visa på nytt? Det spelas till 1,75x – vårt första spel från kvartsfinalen.

Testar även spel på kortmarknaden

Är även intresserad av ett spelobjekt på kortmarknaden. Är inne på att det kommer skickas upp en hel del ost- och eventuellt tomatskivor på Stadio San Paolo. 5,5 är en kortlina vi anser felsatt med fem decimaler. Skulle med andra ord, om jag haft titeln oddssättare, satt den på 6,0 med siffrorna jämnt fördelade på över-/underspelet.

Det är kvartsfinal och mycket i potten. Ingen större rivalitet mellan klubbarna, men det är alltjämt två topplag och då skruvas nivån på matcherna upp något.

Med tomatskivorna räknade som två i statistiken, vilket är fallet hos Bet365, har den utsatta kortlinan passerats i de tre senaste matcherna lagen emellan.

Passande domare, när vi sitter inne på ett överspel, också. I 10 av de 11 senaste matcherna dömda av Paolo Valeri har minst sex kort skickats upp.

Över 5,5 kort synas till dubbelt betalt.

Speltips:

Speltips: Napoli över 1,5 mål
Över 5,5 kort
Odds: 1,75 / 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Bet365           (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 19/1
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Napoli 1,69 redbet logo
Oavgjort 3,90 titanbet logo
Inter 5,50 williamhill logo
Över 2,5 mål 1,85 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Under 2,5 mål 2,00 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: