Speltips, Napoli – Inter 4/2: Klar hemmafavorit

Spelbloggare Publicerat: 4 februari 2015

napoli inter 4/2Lazio, Juventus och Fiorentina är redan klara för semifinal i Coppa Italia. Den sista och fjärde platsen står mellan Napoli och Inter att plocka – men vem blir det?

Inter söker febrilt efter formen; den andra halvan av januari var ett stort fiasko med ett snålt kryss mot Empoli och förluster mot Torino och Sassuolo i serien. Dock lyckades man vinna med 2-0 mot Sampdoria i cupen, men då med en man mer i över 80 minuter och två i 15.

Ja, hela säsongen har varit ett fiasko för Inter; man parkerar på 13:e plats och har ett rejält avstånd upp till Europaplatserna, där man var tippade att hamna. En cupsuccé skulle bara lindra smärtan lite, men är också en möjlighet att komma ut i Europa.

Bortaspelet har varit den stora tjuven och endast två matcher har vunnits av 11 möjliga i Serie A.

Lagets näst bästa målskytt, Dani Osvaldo, står fortfarande utanför truppen efter de interna konflikterna som också gjort honom till oönskad av tränaren.

Minst två baljor från hemmalaget?

Napoli är trea i serien och har fyra raka vinster, senast med 2-1 borta mot Chievo. Finns små saker att justera till det bättre i spelet, men formen får ändå värderas som riktigt bra – och då är det få lag i Italien som kan stå emot dem.

På hemmaplan har man faktiskt snäppet sämre statistik kontra borta, men mål blir det alltid på Stadio San Paolo. Själva snittar laget fantastiska 2,3 framåt per hemmamatch.

De fyra senaste hemmamatcherna mot Inter har alla vunnits och tio mål har gjorts på dessa.

Vi värderar Napoli som stora favoriter och ettan betalar fina 1,80x, men då vi ser sannolikheten som större att det blir exempelvis 2-2 eller 3-3 än 1-0, ser vi bättre värde i Napoli över 1,5 mål till samma odds.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Napoli 1,80 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 3,65 comeon logo 3 000 kr
Inter 4,75 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,00 titanbet logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,87 bwin logo 250 kr

 

Speltips:

Speltips: Napoli över 1,5 mål
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (500 kr bonus)
Spelstopp: Onsdag 20:45, 4/2
TV:  bet365tv logo Regler och villkor gäller. (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

Skrivet av: Emil Jakobsson