Speltips, Napoli – Lazio 20/9: Skriker mål på Stadio San Paolo

Spelbloggare Publicerat: 20 september 2015

Napoli suktar efter en trea efter en usel seriestart och kommer säkert vilja pusha upp tempot när starka Lazio besöker dem på Stadio San Paolo. Målrikt, månne?

1-2 (b), 2-2 (h), 2-2 (b) – det är Napolis resultat i  de första Serie A-matcher mot Sassuolo, Sampdoria respektive Empoli. Alltså ett Napoli som ska vara med och slåss om Europabiljetterna, eller kanske till och med nästan kräva att en plockas. Totalkrasch.

Uselt försvarsspel, okej anfallsspel. Det har varit receptet för fiaskot. Napoli får helt enkelt inte till det. Men – ett betonat sådant – ett stort fall framåt stod man för senast. I spelårets första EL-match krossades belgiska Club Brugge med förnedrande 5-0 – då var plötsligt anfallsspelet sylvasst och defensiven stabilare, även om man inte ställdes inför så pass stora prövningar.

Inte så att Lazio mår utmärkt heller. Lyckats skrapa ihop acceptabla sex pinnar på tre matcher – detta efter vinster mot Bologna samt Udinese och torsk mot Chievo – men man är med all sannolikhet fortfarande frustrerade över play off-förlusten, i det som annars skulle leda till Champions League, mot Bayer Leverkusen. Ännu värre blev det efter EL-premiären, när Dnipro fick in 1-1 i den 94:e minuten.

Hemmamatcherna snittade 3,9~ mål

Napoli och hemmaplan innebär, som ni säkert vet, allt som oftast målpartaj. Svårt att se den här bataljen bli något undantag.

Hela 3,9~ mål snittade matcherna på Stadio San Paolo på i fjol – Napoli spelar alltid framåtlutat inför hemmapubliken och vill bjuda på underhållning. Nu är sannolikheten att de blir sårade ännu större än om förutsättningarna hade varit ”normala”, eftersom försvaret sett så pass virrigt ut. Och offensiv kvalité finns det absolut i Lazio.

Fyra av Napolis fyra tävlingsmatcher detta spelår har klivit över 2,5 mål, tre av dem till och med 3,5 – för Lazio har tre klivit över den förstnämnda linan och fyra under. Dock helt annan typ av match som väntar nu.

Att vi får 1,78 x polletterna för över 2,5 mål, nu när Napoli måste ut och desperat jaga en trea, är bra och skeppas vidare till kassan. Blipp – betalt!

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,78 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 20/9
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  unibettv logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Napoli 1,90 mybet logo
Oavgjort 3,75 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Lazio 4,33 bwin logo
Över 2,5 mål 1,78 unibet logo
Under 2,5 mål 2,10 williamhill logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: