Speltips, Napoli – Sassuolo 23/2: Kärt återseende på Stadio San Paolo

Spelbloggare Publicerat: 22 februari 2015

napoli sassuolo 23/2Paolo Cannavaro står i fokus när Napoli får besök av Sassuolo på Stadio San Paolo, varifrån vi testar ett kombinationsspel till över tre gånger pengarna.

Den rutinerade 33-åringen Paolo Cannavaro hittas i Sassuolos mittförsvar sedan säsongen 13/14, då han kom från just Napoli – efter hela åtta år i klubben. Italienaren hann bli extremt omtyckt av fansen och anses vara en av de största lagspelarna i modern fotboll. Detta är första gången han återvänder till Stadio San Paolo sedan Napoli-eran – och det väntas bli ett känslomässigt återseende. Skulle kunna vara skoj att kasta in några guldtior på målskyttespelet till 20,0x – bara för att det vore så exceptionellt typiskt. Släkten är, som bekant, värst.

Napoli är placerade trea i Serie A och skulle vid en vinst här bara ha tre pinnar upp till Roma efter deras tapp de senaste matcherna. Ett mer eller mindre orimligt scenario för bara några veckor sedan, men huvudstadslaget verkar inte vara kapabla till att vinna matcher för tillfället, utan staplar upp kryss efter kryss.

Hur som helst, fokus på Napoli. De förlorade – lite överraskande – med 1-3 borta mot Palermo i den förra serieomgången, men följde upp med en ypperlig prestation i den första matchen i EL-åttondelsfinalen mot turkiska Trabzonspor och vann med klara 4-0.

Skiljer inte mycket i poängsnitt från hemma- kontra bortaplan för de blåa. Vad som däremot skiljer är att full fart framåt alltid är det som är melodin på Stadio San Paolo, vilket öppnar upp större möjligheter för dem själva och motståndarna att måla. Blir i snitt 3,9~ mål i hemmamatcherna, klart flest av allas i tabellen.

Målat i 14 raka

Sassuolo är luriga och ställer ofta till med problem för topplagen, men är ojämna i sina prestationer och hittas på den undre tabellhalvan med resultatraden 6-11-6. Ska inte finnas någon större risk att dras in i bottenstriden, såvida de inte faller pladask och slutar plocka poäng helt och hållet i slutskedet av säsongen.

Kan bli svårt att hämta in något till tabellen från Stadio San Paolo, men Sassuolo har visat att de kan skaka till alla lagen i Serie A. Trots viss formdipp med bland annat förlust med 1-3 nu senast mot Fiorentina, förmår de nästan alltid att måla – vilket gjorts i 14 raka matcher.

Napolis offensiva spelstil på hemmaplan öppnar upp för motståndarna. De saknar själva spetsen Gonzalo Higuain, avstängd, men har ändå tillräckligt med skicklighet framåt för att peta in ett gäng baljor. Chansen att hämta in på Roma i jakten på andraplatsen ska inte kastas bort.

Kombinationsspelet Napoli att vinna & BLGM – ja smakar fint till 3,10 och spelas.

Se Serie A på webben

Bet365 visar Serie A för alla sina kunder i deras livestreamingtjänst. Öppna ett konto och erhåll en välkomstbonus på 1 000 kr.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Napoli 1,53 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 4,25 1 000 kr
Sassuolo 7,10 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Under 2,5 mål 2,28 unibet logo 1 200 kr
Över 2,5 mål 1,70 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Napoli att vinna & BLGM – ja
Odds: 3,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Måndag 19:00, 23/2
TV:  tvfyrasport logo bet365tv logo Regler och villkor gäller. (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson