Speltips, Napoli – Wolfsburg 23/4: Returen lika målrik som senast?

Spelbloggare Publicerat: 22 april 2015
napoli wolfsburg 23/4
Foto: Bildbyrån

Det ska ett mirakel till om Wolfsburg ska kunna vända på dubbelmötet mot Napoli efter nederlaget på hemmaplan. Öppnar upp kontringsmöjligheter för italienarna?

Napoli chockade allt och alla i det inledande mötet på Volkswagen Arena, där Wolfsburg brukar vara så extremt starka – kontrade supereffektivt och vann till slut, trots en sen reducering av Nicklas ”Lord” Bendtner, med 4-1. Ett chockerande resultat, speciellt då tyskarna inte bara var stora favoriter, utan också var ett populärt spelobjekt bland olika rekare, även här.

Mycket intressant kuriosa är att Napoli är de första som vunnit mot Wolfsburg på Volkswagen Arena under säsongen – och det var ju inte med uddamålet heller. I Serie har italienarna inte direkt stuckit ut i sitt bortaspel, men här var matchplanen välutförd med ett effektivt kontringsspel samtidigt som man gjorde det svårt för Wolfsburg att komma till genombrott.

På skadefronten ser det ljust ut för de himmelsblå. Jonathan de Guzmán, Juan Zuniga och Michu är de enda som fortfarande saknas i truppen. Gästerna har två enormt stora och oväntade avbräck i de offensiva stjärnorna Kevin De Bruyne och André Shürrle. Även Vieririnha Freitas, Aaron Hunt och Felipe Lopas räknar vi bort.

Fartfylld första halvlek?

Ännu är det inte över för vargarna från Tyskland. Ett tidigt mål och ett till innan halvtid – då lever chansen helt plötsligt, men svårt kommer det att bli. Att Napoli avancerar vidare betalar minsta möjliga, 1,01, och Wolfsburg dito 26,00 hos Unibet, som faktiskt är en bra bit över sina konkurrenter där.

Är ändå helt övertygad att Napoli löser det här. Formen är kalasfin med tre raka vinster, alla med tre måls marginal, och prestationen i Tyskland var helt fenomenal. De snabba spelvändningarna satte Wolfsburg på plats och nu när tyskarna måste framåt omgående, kommer det finnas stora ytor för Napoli att ställa om från försvar till anfall på. Ett drömscenario till väntad matchbild.

Om nu gästerna inte får in någon balja i första halvlek, då är dubbelmötet dött – vilket borde bidra till att matchen bara ska spelas av och det får oss att tveka på ett ”vanligt” överspel här.

I första halvlek däremot; ett Napoli som får ställa om på stora ytor och ett Wolfsburg som trycker allt framåt. Kan omöjligen se hur de första 45 minuterna skulle bli mållösa och över 1,0 mål i första halvlek (pengarna tillbaka vid exakt ett) spelas till 1,63x hos Bet365.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Napoli 2,25 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 3,75 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Wolfsburg 3,20 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,30 unibet logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,65 mybet logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Över 1,0 mål i första halvlek (asian)
Odds: 1,63 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Torsdag 21:05, 23/4
TV:  Visas tyvärr inte på svensk TV. (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson