Speltips Nederländerna – Danmark 26/3: Toppnationer

Martin Efvergren Publicerat: 26 mars 2022

Två av Europas bästa lag Holland och Danmark gör upp i en träningslandskamp. Matchen spelas lördagen den 26 mars 2022 med avspark kl 20:45.

Nederländerna – Danmark

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nederländernas insats i förra sommarens EM blev ett misslyckande. Man inledde lovande i gruppspelet, men föll sedan direkt i åttondelsfinalen mot Tjeckien. Därefter tog Louis van Gaal över förbundskaptensposten och fick ganska bra fart på de orangea under höstens VM-kval.

Man kryssade visserligen mot Norge och Montenegro på bortaplan, men de övriga fem matcherna vann man. 6-1-segern hemma mot Turkiet var det främsta utropstecknet och i den sista gruppspelsmatchen säkrade man gruppsegern efter att ha slagit Norge med 2-0 hemma.

Nu ställs man mot Danmark i en träningsmatch följt av ett rivalmöte hemma mot Tyskland på tisdag.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 2000 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Offensivt skickliga lag

Danmark är, precis som Nederländerna, klara för VM 2022 efter att ha vunnit sin VM-kvalgrupp. Om Nederländerna gjorde det med vissa problem så var det ett mer storstilat kvalspel som Danmark stod för.

Danskarna såg ut att gå genom gruppspelet med tio raka segrar men föll i den sista matchen borta mot Skottland då man redan var VM-klara. Totalt hade man en målskillnad på 30-3 trots tufft motstånd i form av även Israel och Österrike.

Danmark insatser i VM-kvalet befäste deras ställning som ett av Europas bästa landslag för närvarande. De fångade mångas hjärtan i sommarens EM och på tal om just hjärtan så är Christian Eriksen uttagen i truppen till de två träningsmatcher som nu står på schemat.

Även om den här matchen inte gäller något så bör det ändå finnas förutsättningar för en underhållande match. Nederländerna gäller som favoriter till ungefär dubbla insatsen hos spelbolagen, men Danmark lär kunna stå upp väl.

Nederländerna var starka på hemmaplan under hösten där man vann fyra raka och totalt gjorde 18 mål i dessa matcher. Jag finner anledning att tro att det kommer att göras ett par mål även i den här matchen. Mitt spel blir att båda lagen göra mål till 1.90 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100% upp till 2000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.90
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45, lördag 26 mars 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: