Speltips New Jersey Devils – Vegas Golden Knights 15/12: Perfekt motstånd

Emil Jakobsson Publicerat: 13 december 2018

Förra årets succélag Vegas Golden Knights har fått upp farten igen och natten mot lördag väntar den andra av fyra raka bortamatcher för dem när de gästar New Jersey Devils och vi har plockat ut en vinnare inför matchen.

Annons:

Förra säsongen, som även var Vegas första, tog de ligan med storm och tog sig hela vägen till finalen. Den här säsongen började däremot tufft med fyra förluster på de fem första och krisstämpeln kom snabbt fram hos många experter. Spelet fortsatte hacka under stora delar av november men de senaste veckorna har de verkligen fått upp farten. De har vunnit fyra av de fem senaste och nio av de elva senaste.

Nu senast vann de med 3-2 borta mot Islanders och de har faktiskt vunnit fyra av deras sex senaste bortamatcher. Deras fina form har gjort att de klättrat i tabellen och ligger just nu på den sista slutspelsplatsen men som vanligt är det otroligt jämnt så alla poäng är livsviktiga för Vegas.

Ligger sist – förlorat åtta av nio senaste

Hemmalaget Devils är en annan historia. Efter att ha varit ett bottenlag under flera år knep de förra året en slutspelsplats och många fans började hoppas att det var starten på en vändning. Men nu efter 29 matcher ligger Devils sist i östra konferensen och formkurvan pekar inte direkt uppåt.

Nu senast föll de med 5-2 borta mot San Jose och totalt har de hela åtta förluster på de nio senaste matcherna och en stor svaghet hos laget är defensiven. Under dessa nio matcher har de släppt in hela 4,66 mål i snitt per match vilket givetvis inte är hållbart.

Det som möjligen talar för Devils här är att de nu varit spellediga ett par dagar efter deras senaste bortatripp på västkusten och nu startar om på hemmaplan igen. Men man kan samtidigt lyfta fram deras hemmafacit med endast en seger på de fem senaste matcherna. Lagen har enbart mötts en gång tidigare i New Jersey, då vann Vegas med 3-2.

Ett formsvagt bottenlag som Devils med defensiva problem är ett perfekt motstånd för ett formstarkt Vegas och vi kliver in på Vegas rak tvåa till 2,3 gånger pengarna hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Vegas Golden Knights rak tvåa
Odds:   2,3 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 01:00 natten mot lördag 15 december
TV:  Viasat NHL Xtra 1 
Stream:  viaplay logo 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: