Speltips, New Jersey – Toronto 7/2: Fortsätter krisen?

Emil Jakobsson Publicerat: 6 februari 2015

New Jersey Devils - Toronto Maple Leafs 7 februari 2015
Toronto Maple Leafs sprakade sin coach på grund av uteblivna resultat. Efter det har det blivit elva förluster på tolv matcher och frågan är om laget lyckas bryta denna otroligt tunga nedåtgående spiralen när de natten mot lördag gästar New Jersey Devils?

Toronto har alltid en förmåga att falla ihop mot slutet av säsongen, men årets kollapps är trots allt något utöver det vanliga. Det såg trots allt helt okej ut i december innan Randy Carlyle fick sparken. De hade en period med 13 segrar på 18 matcher men sedan började förlusterna komma och Carlyle fick sparken efter en seger på de sex sista matcherna.

Men det har som sagt blivit ännu värre. Tio raka förluster och bara en seger på de tolv matcherna sedan Carlyle fick sparken är ett tydligt bevis på att det är otroligt mycket som inte stämmer i Toronto den här säsongen.

Toronto har till exempel bara gjort fem mål på deras fyra senaste matcher och de har fyra raka matcher utan ett enda mål i power play trots 13 försök.

Vunnit tre raka mot Leafs

Hemmalaget New Jersey har tre raka segrar mot Toronto, bland annat två stycken den här säsongen. Först 5-3 borta mot Toronto i december och på hemmaplan så sent som den 28 januari när de vann med 2-1 efter straffar.

Även New Jersey ligger utanför en slutspelsplats bara en poäng bättre än Toronto men deras formkurva är en helt annan. När Tornto spelade sin bästa hockey för säsongen i december spelade New Jersey sin sämsta, de hade en period med åtta förluster på nio matcher.

Men under 2015 har spelet sett betydligt bättre ut och de har till exempel vunnit fyra av deras fem senaste matcher samt fem av deras sju senaste hemmamatcher.

När vi väger ihop alla faktorer känns den raka ettan till 2,25 hos Betway som ett bra spel, saknar ni konto hos Betway får ni ett gratisspel värt 500 kr hos dem här.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
New Jersey 2,25 betway logo 500 kr
Oavgjort 4,0 ladbrokes logo 1 000 kr
Toronto 3,2 bwin logo 250 kr
Under 5,5 mål 1,61 betway logo 500 kr
Över 5,5 mål 2,35 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: 1:an, New Jersey
Odds: 2,25 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (Gratisspel värt 500 kr)
Spelstopp: Natten mot lördag kl 01:00
TV:  viasatxtra logoviaplay logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Skrivet av: Thomas Mäkitalo